Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2013 00:15 - И все пак дедо Херо е прав
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4830 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.07.2013 00:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ооо, отново се потвърждава написаното от дедо Херо, че скитите са покорили Египет и са владетели на света, станало по-късно причина Дарий едва да не намери смъртта си в скитската пустинята, спасен благодарение на разрушаването на обрамчилия Дунава мост от неговите верни тракийски народи. Как е направен мосста над Дуная ви т III

Най-после братушките изплюха камъчето и показаха египетската огърлица от разноцветни стъклени мъниста на 4 500 г., с която се е кичела една от скитските принцеси намерена в Пазирик, Алтай. Замръзналите татуирани скитски принцеси изкочиха в Пазирик преди девет години и потвърдиха считаното тогава за безумство описание на скитските погребения от Дедо Херо.

При описания от него ритуал, скитите изкормавали от вътрешните им органи трупове на починалите си царе, осолвали ги и напълвали с билки, треви и соли и так далее джиндьифили, след, което ги зашивали и покривали тялото с восък . Така тази балсамирана мумия ( от кой ли египтяните са инветили мумифицирането, както доказа стефко дзверко използвайки правилния принцип на психопата боцнал, ако не от северните тракийци мизийците б.а.) поставяли на каруца и размотавали мумифиция труп 40 дни ( снова странно ристиенско съвпадение за път към отвъдното !? б.а) из страната и тези на покорените им народи си преди да ги похоронят в предварително построената за целта огромна могила. Всичко това беше считано от маймуняците за "Ах как са ни лъгали до сега" докато братушките не изровиха принцесите от Пазирик, които бяха съхранени във вечно замръзналата почва, по начина описан от дедо Херо. За западната проституция момента на откровението беше довел доста по-рано. Като видни гипедолози написали хисторито на Гипеда преди разчитаето на хероглифите, описаните от дедо Херо стотици заровени бичета в песаците нго правеха на първич историяески фатаст в техите учени учи. Доката един беззъб олд фарт не намери Серапеума на строителите на тракийските пирамиди.

Принцесата с египетската огърлица, чиито снимки изскочиха наскоро, е нарочена за роднина на т.нар. принцеса Укок, по известна с великолепно татуираните митични зверове. Ето тук е ролята а Денка Науката да дукаже, че е тракийка.

Наличието на египетска огърлица, в добавка с меча от чистаго уралскаго елеза на Тутаанкамона ( виж Ист Анарх т

I " Атила Ктистия и Херакл да Хун" http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=97648 ),  

на Ист Анарх "За мостовете на скитите над рейна в иулия августа"

Но може и некоя тракийска труженичка ударничка да се е завърнала по родните си места след построяването на пирамидата, и за награда гипедския турашки султан да я е дарил с мънистената огърличка. Мое и дедо Херо да не е прав, а да е писал седнал, като чучелата Киро и Мето славяска азбука за моравци. Ха ха ха Лицето на прутеста ( в блока)глишавия глист глишев след, като управи мостовете в хисторито се метнало и в политиката. ха ха ха . до го бъ в прутеста след кату глишавия глист глишев му е лицето. Искали петдесетях дипутатски места и по две вилици за кюфтаците, за промяна. От кумова срама Ха ха ха да наваксат. ха ха ха да помогнат де в изоставаето

Наскоро обаче пулитическите мераци на глишавия гъз са изместени от една окървавена нахилена протестантка. Сеир да става За куето Ореварски е получил поздрави от Ватикана. Така им се пада на Протестантките-писал понт ифекса. Ореварски беше оревал орталъка, чи никой ни го искал. А то !? Дано само латинския му е по добър от на невропкопския игилизкия и е разбрал йезуитското пуслание. Сеир да става. 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3864581
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930