Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2013 11:47 - Хуните са Неандерталци
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2696 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 14.08.2013 12:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Със сигурност имат формата на хора", " Може да ви се сторят за двукраки зверове",

"нито изискват огън и вкусна храна, но живеят от грудките на билки от полето, или на полусурово месо", "Те никога не се подслонят под покриви на къщи, но ги избягват", "с възлести и здрави крайници и дебели вратове, с големи размери и къси крака"

 

Човешка раса ли описва Амианус Марселинус или нещо друго, необясннимо за него, римският войник служил по границите на империята, добре запознат с човешките раси и странностите им от поне едно от посещенията си в неизгорялата тогава неунищожена от "човеколюбците" Александрийска библиотека или подоба нея сполетяла щ съдбата и по маловажна "провинциална" библиотека. Та само в което и да е оцеляло до днес античо природо научно за техните стадарти произведение са описани, къде по странни и причудливи изпълващи с ужас и вцепеняващи съзнанието ни създания. Да не говориме за митологиите им. Но римският войник трениран и хладнокръвен е оставил описание, което ако не знаехме, че описаните от него същества не са неандерталците, щяхме да помислиме, че със сигурност това е описание на неадерталци от съвременни учени..

 Полибиус ни е оставил описаието на ужас, което предизвиква нанасянето на порезните рани с римския къс меч, гладиус, непознатото обезобразяване и кървищата, което се оказва най-силното психологиеско оръжие на римляните и което те използват безпощадно в налагането си на хегемония.

Това отделно само по себе си прави куци и избирателни,  т.е. кръчмарски приказки на боцкани доказвачи, обясненията на западната проституция и бг лайнометите, циркулиращи в канализацията на историографията, като прияина за опита на "несвикналия" на кървища мекушав цивилизован римски войик А.М. , описал по подобен аяин хуните, за да плащи гаргите и непослушните ромчета да не ходят по хунски бостани, използвал за целта високо литераурнияагиоографскикирометофски похват, ние цивилизоваите те варварите , ам ние ша ги опишеме неправилно, като тракийци гърци за назидание на поколенията, но те историците ще разберат, като боцкани психопата психопата боцкан, какво искаме да каене и кога казваме Истинската История  и кога не и всичко е художествена измислица очерняща враговете ни .


 

От думите на очевидеца, а той е кален в битки очевидец, комуто  по никакъв  не може да му внушим това, което втълпяват импотентни разбирачи, на неписани мисли, не прозира съмнението, че това което ни описва и представя за непозата човевка раса са негови автентияни и неукрасени пртедадени по-ай-добрия и сувестен наяин наблчдения на нещо наистина непознато , което е аправил най-добрия опит да предаде и  всъщност описва неандерталци .

 


http://img841.imageshack.us/img841/7926/e5z.gif
 

човешки и неандерталски черепи

 

Съвременни отливки на човешки и неандерталски черепи поставени заедно за съпоставка наклоняват везните в полза на неандерталците.

Като предишни гоподари на земята, прогоненени от хората в най-отдалечеите и непознати кътчета на

Арабския пътешественик Ибн Фадлан в 10 в описва "викингите" на Волга по пътя му към северната им земя. където е описал неандерталци. ( От там по-късно моголците ще подгонят за да доубият последните оцелелите "викинги"от Волга, наречени българи и башкири и ще стигнат до замръзналия океан, където живеели руси хора б.а)

Случайно ли е, че и в Амиан Марцелин описваните от него са довли от границата на вечно замръзналия Северен океан ?

Като далечен спомен е останал продълговатия елипсовиден череп на предците им с атавиралата форма, изгубена от вековете междувидово съжителство за подържане на физическото поколение гарантиращо оцеляването , но е поддържано живо от шаманите и в културната памет на расата и възпроизвеждана с изкуствени средства- традицията е запазена, а с нея и спомена.

Случайно ли е, че в различни нямащи едно с друго кътчета на Земята различни народи поддържат пазят спомена и поддържат тази традиция, като изкуствно променят черепа, като мотив, за да придобие формата на господарската раса, за която те твърдят, че са наследици и дори египетските династии са с подчертано елипсоводни черепи?

Какъв ако не реален спомен ще доведе до поддържането на подобна традиция ?

Но докато в Египет само едно семейство, Господарското, пази и поддържа традицията за спомен от техите предци някогавните Господарите на Планетата, то хуните, като цял народ са запазили този спомен и се връщат да си възстановят това, което им е било отнето някога.

"В същото време доклад се разпространи надлъж и нашир през народите на готите, че една раса от хора, непознати досега, изведнъж слезе като вихрушка от високи планини, като че ли те са се увеличили от някакво тайно кътче на земята" А.М.

Във
високите планини край замръзалия северен океан скрити от света, те са трупали и сдържали яростта си с векове преди да се изсипят, като върхушка от необуздана непозната енергия за да отмъстят за съдбата на предците си...

 

 

 




Гласувай:
2



1. bls - Поздравления...
14.08.2013 13:05
Поздравления...
цитирай
2. letopisec - това е на Дзер http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t108268.html
14.08.2013 14:56
Кирил е романист, който се оитва да чете анализи и на тяхна база да сформира мнение.
Принципно е прав, че много автори могат да ни насочат към отъждествяване на хуни с кимерийци.
Обаче после пък бяга като дявол от тамян от обективната представа за хуните, написана от същия тоя Марцелин, че те не ползвали даже железни стерлни върхове и нямали мечове
цитирай
3. apostapostoloff - Грешите!
15.08.2013 03:37
Хуните са траки!
цитирай
4. marknatan - Първият училищен звънец : УКАЗ ...
13.09.2013 22:41
Първият училищен звънец : УКАЗ

Наближава онова прекрасно време, когато ще удари Първият училищен звънец и дечурлигата с Читанка под ръка, ще се подредят да влезнат във Школото, а Психопатите плагиатори ще се подредят да улезнат у Читанката, поради което.

Е и мимоходим навременното издаване на принадлежащият ТУК за първи път на български :

У К А З

До очите на Вездесъщия Исторически Анархизъм в лицето на неговият единствен и пълен член достигна езика на гетския лизач с погнуса. Разбрал мислата на историческия анархизъм без принтер, написана на человечески за пръв път на български от светлия екран на ист анархизъм в т. гл стр, стр. " " , където единствениЯТ/ с пълен член/ и пълен член Натан, там с основание е доказал за първи път, че масагетите са хуните и последващите оттам отразени обстойни разработки в мн.ч. с представените научни писмени доказателва от женски, мъжки и среден род в използвани в изреченито са и на споменатите исторически герои сътветсвуващи в ед. и в мн.ч., като главни от частите на речта, и всички последващи второстепенни в изреченията граматичеки правила отразени в своите съчинения, които гетския лизач глигор, като захвътлил партиен билет разбрал мислата на пихопата боцман, че българите са военни служебни названия в изречението от бул- долина и гард- охрана , по примера на съафтура невменяемия гипедски откриватл на тракийските пирамиди дзер, решил да прилага правилният принцип на психопата боцман и преписва доловените маймуняшки дразнения довели до породеното от человеческите писания на вез ист анарх обилно слюнкоотделяне на мисли за маймуняци, и решил да ги сподели без саламурата на сра дива, а директно на екрана, но без да използва противогаз нреяи да асфалтира попреченото му улизането у Читанката на маймуняците, като разбрал мислта на психопата боцко съафтур, със доказаното от Везд Ист Анарх, че масагетите са хуните, като собствевно ги изходи де що се сети и ги представя за свои, сред чуждите на везд ист анархизъм пихопатски страници на инжебнр алхимиците, боцканите ветеринарни отверствия и техните летопицси от кръжока по родна история на патриотично настроената с отечествена телевизия бащиния на ветеринарните осеменители захранващи с рубли жадните за история кооперативни крави, защото те и единстевно групирани разбирали целевата си мисла изразена от себеподобни удобни и какво искали да кажат без без да разумеват, написаното от чловеците по человеците непригодно за животинските им мисловни процеси, различаващи се от человеческите от време оно, по това, че се записва кой го е казал за пръв път, а не се душката маймуняшки мисли по подразбиране на свои овце и какво искала да каже с блеенето си за человеческите писания една овца разбрала мислата на психопата боцман и прописала за пръв път на български .

Поради, което се записва в настоящия Указ за принтиране:

Запретява се и се запрещава на психопата гетски лизач без писмено разрешние от авторът им да използва разработените от везд ист анархизъм тези или части на речта от тях, както и представените допълнитено от вез ист анарх букви, идеи и препинателни знаци по предназначение на задните си нужди, като свои лични в нуждника, а ако ли му са потребни за удовлетворяване на неконтролируемите неудържими психопатски логоретични напъни за изтъкване пред сродните от разбирачите публично си мймуняшката мисла пред, под, зад и отзад на стадото от маймуняците или това на фсите серафимки и боцканите ветеринарни отверствия по неотложни задни нужди за опознавене изцяло, да не го прави писмено, а да използва отредената за това в нета ветеринарана долина, където поради липсата на принтер у резаните карабинки и маймуноподобните му с антенки разбирачи на мислата на психоата боцман се задължава изрично да грвира на антенката за улизане циатата , "както е доказал Везд Ист Анарх ", когато споменава в своите безмислици , доказаното от везд ист анарх "хуните са масагетите" , незавиимо от целта и дълбочината на използваната за целта овча мисъл цифровизирана по маймуняшки.

везд ист анарх Натан

УКАЗ на везд ист анарх по случай Първият училищен звънец

подпис не се чете от маймуняците,

да се приведе немедленно за изпълнение 24/7 сред нечетящите го поради схващане на Мислата за пръв път на български

срок безсрочен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850718
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031