Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2013 08:36 - Търси се индивид от м.род с Живков профил за Възраждането на България. 2 те малки стъпки=1 голяма крачка към Възраждането
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 862 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.09.2013 09:28


Ако Владимир Живков откаже лидерската роля, Движението трябва да се легитимира от друг незаконнороден син на д-р Живков,   обусловена единственост от задължително доказаната исторически кръвна връзка с Вожда, установена по традиция при т.нар Истински Българи, от необходимостта и за нормален живот по живковски стандарт, ред, законност и неприкосновеност на личността т майчин произход задължително за легитимирането на Движението сред широките безправни народни маси на които то и които то ще представлява гарант единствено и само с личния си пример по който само Възроден критерий ще се оценява  от Обществото 

Движението ще пристъпи реализацията на целите си по Възраждането на България първо на местно и окръжно ниво с участието си в Кметските избори и издигането на един единствен кметски пълен член.
 
 

Избрания единствен Член за Кмет възстановява службата на Кварталния Отговорник и следи единствено, но както трябва за Реда и Сигурността на Гражданите от малкото селищно избирателно място в което е възвърнато доверието в  Живкожизма и той, кмета ще изпълни обещанието си полицейските държавни органи да оказват пълно съдействие на местните Квартални избрани съгласно закона за самоуправление и независимост на общинската собственост от държавната.

Това ще позволи и ще убеди местните общински съветници да гласуват по съвест на внесеното предложение от Кмета на основа общинското самоуправление и на основание на федералния закон за местните данъци и такси действуващ дори на български и в районите с майчин език да се въведе това което по време на турскосиньото постоянно присъствие на Полуостраова се наричаше данък Комини ( т.е. колкото повеяе комини има къщата толкова повеяе данък плаща б.а), на основание установеното с ДНК-а експертиза , че  глупост, влюбеност и богатсво не може да се скрият реализирано в право пропорционално данъчно облагане за общинско цели по реда сигурността и неприкосновенноста на живеещите на квадратура над сто квадрата и още повече на тези най-вече над петстотин кв. м. и последващи втори трети четвърти роднински жилища по съребрена линия и съпружески фирмени разклонения и последващите реституционни имоти от смесен произход или придобито по несемейни причини, в който попадат всичко придобити с незаконни общински средства вкл и с чужди или построени палати на територията на общините, в близот до обшински сгради и ли основно общински пътни артерии от регионално значение и тези  между селата в пущинаците на генератори, в които се ръководи от единоначалието на Кметската класа, която ще стане гръбнака на Движението на Живковизъма на научно установения принцип.

 Kандидатури трябва да се издигнат във София Град - Окръг, Северозападна България и Арда- Странджа- Сакар по линията Кърджали- Сарафово.

Избягва се и не се издигат кандидатури във Благоевградско Резняшко Смолянска България и Дупнишко-Неврокопския Вилает.

Забранено за участие по зрадословни причини е и Рязанградско Каспичанско.

Варнено- Русенско е сред зоната благоприятна за Възраждането и Движението ще издигне кандидатурите на Живковизъма по местата на пробягващата прабългарска конница от Дунава до Галата поради липсата на османската железница Дунава Варна.

Под смъртно запретение не се трошат народни сили за лъки- филибаро- манфаско-пазарджишкото поле на леблебийските манафи и тези с броениците от тракийската заразителна порода ожце серафимки до пампорово и местните мулдаваски роднини от асеновградските нчкога фанариотски склонове.

Топонимо Средна Гора, което на майчин език било Среден Балкан в мъжки род, заедно с Коджа Балкан до Кючук Балкан е също карантинна зона .

На Местните кметски избори се издига един единствен кметски член с едно единствено изпълнимо обещание, което е записано по-долу и по-горе никви популистки икономически неизпълоними изпускания на въздух за надуване.

В последващото явяване на голямата политическа сцена в Изборите  Български след легитимацията и успеха на пълните членове с техния личен пример и реализиране на обещаното възстановяване на службата на Кварталния отговорник подпомаган от федралните полицайски власти по местоживеене или след работа и гласуваното на местните парламенти на общинското облагане на вторите несемейни жилища на любовниците и рентиерите и тези за внучките, от събралите се парични средства общинските власти ще изградят общински перални за да може кварталните пазители на реда да ходят чисти и неопетнени, което ще убеди населението и от районите в карантина да пожелаят да имат Кметове от Възродителите, тъй като за

Народни представители могат да се издигат само Кметове Чисти и неопетнени на нместно ново или за водачи на листи по правило стават кметовете , а при първоначален недостиг във образувателкната фаза могат да се допускат и некметски кандидатури от квартални отговорни да стават народни избранници.

След изпълняване на мандат на народен избранник последния отново участвува в кметските избори на равни начала с младите лъвчета на движението.

Така Народното име на Живковистката Партия за Движението за Възраждане на Правата и Свободите на българските граждани желаещи да живеят по живковски стандарт в България без страх вместо да ги оправят по царски или свободно да ги нагъват по депесарски в чужбина ще стъпи на кметската институция, ще бъде Кметското и всичко ще зависи от телния личен пример, което ще позволи да се избегне анонимността и безотговотрността на мутренскорезняшко карабинерската система на лукавите от Кръглата маса и техния лидер Луканков, който унищожи Живкожизъма, т.е. България за лични съвестки нужди, което е единствената прияина за загниването на българската националност.

За Генезиса на българската националност и т.нар. българи в хисторито, четете Вездвесъщия Историяески Анархизъм.

Моля кандидатите да изпратят фейсбук профилите си на познатия адрес. Прибягването до пластична операция ще бъде крайна мярка.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3864174
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930