Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2013 10:16 - Втора част: Калигула и Луканката
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.09.2013 10:23


 

Епископ Калигула се връщаше от тежък и изнурителен поход със своите войници. Току що беше покорил за святата вяра Германците.

За което верните войници го нарекли Германикус. Верните войници много обичали техния епископ Калигула, защото още от малък баща му Лутер го водел на походите сред германците, и тогава му сдали прякора Калигула, което на майчин език означавало Ботушчето, защото той бил от Апенинския п-ов , а не от Балканския, к/о не прилича на Суджук, а на ботуш.

Когато се прибрали в писковския дворец Верните научени сътрудници и техните научени работници, като не намерили никаква луканка в долапите запитали епископ Калигула:

" Защо ликвидирахте толкова бързо Луканката"

"Защото взимаше България за мезе" бил отговорЪТ

"Бива, бива, Бивол за мезе не бива" потретил Калигула

Верните научени сътрудници и техните научени работници мигали на парцали в парламента.

Българите от Бул Долина и Гард Охрана, Бългърци се спогледали.

 

И тея не са яли Нашата Ромка тйеза на психопата Боцкан и не са разбрали Мислата му , казал Калигула

"Та накрая, като обобщение -" Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "

Бул, Вол, Бивол . БулГария.

Бива Бива Бивол за мезе не бива, затова ликвидирах Луканката, защото "Защото взимаше България за мезе" казал епископ Калигула в последното си интервю на живо

и заповядал да отрежат маймунските кратуни на научените му работници и техните учени сътрудници и да набучат тиквите без семките на колове за назидание на луканковците, които тутакси станали вегетарианци и се спасили.

 

Но българите не са вегетарианци-казал Ибан Стоянов, отиде ми тйезата, добавил  Ибан Стоян, който преписвал, както обикновено в името на бг науката:

Аз за първи път доказах това на български миналата година защото едва преди две години научих от Везд Ист Анархизъм, какво Козмас е писал в шести век, че Българите са вегетарианци. А на Везд Ист Анарх мпоже да се има 100 доверие, защото на пълния му член Историята мимоходом е разкрила тайните си Аз доказах, като ромски фен, изчерпатлно, че Козмас ги е псоочил правилно, като вегетарианци-

християни, което означава научно, че те не са християни, видно от това, че са посочени , като вегетарианци-християни , означаващо на езика на науката, че те не са християни, щом са вегетарианци

.

Схващате ли мисълта ми научно - запитал Ибан Стоянов

Аз маймунски мисли не разбирам -отвърнал Калигула. Напиши го на хартия, като "Нашата Ромска Тйеза" на Керамопулос издадена от психопата боцман изчерпатлно на Български

 

Разказано мимохом от Двора на Калигула

За всичко останало изчерпателно за пръв път на български езика на бг науката има Ибан Стояновци




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3868575
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930