Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2013 07:17 - Събаряне на Идолите/ и кумира им б.а./
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2332 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 01.11.2013 07:24


Рицар свари неподготвени делиорманските помияри. Трима от дежурните палячовци получиха немедлено полюция и изстреляха тъпизмите си, но докато презаредят ошашавената сган  от неочаквания щурм на рицаря, изловил ги със свалени гащи поддаде и заотстъпва  заднишком с  умилквания .  " Проблема е, че османското завоевание се схваща, като еднократен акт"; "Ааа, разбрах, разбрах" . Късно е, чадо, резето щракна.

Вдъхновен от лесната победа, не по-малко изненадан от разтворените в готовност помиярски задници  рицар им напъха в анусите осветения сребърeн кръст до лакът. Хласна им го до откат на рамото си и с мощно отривисто движение рязко измъкна Божието оружие,  окървавено, с някое и друго нарязани парчета от вонящи на помия и гнас черва. Квиченето на разпорените  "дирници" надмина  децибелите на бичкиджийницата им, пясъка на делиорманската арена попи черната им карантия.  

Подготвени за Участта си Настъпи времето на Вездесъщия Ист. Анарх.

Само споменаването на името на Вездесъщия от оправдалия си аватара декапитатор,

  "Този цар медни капища на пътищата постави, от  които Константин цар най-красните от този град принесе за украса на своя град. И от тях Иван изливайки сътвори капище на великия Анастаси цар, и я постави на голям стълб.  Този стълп преди имаше капище на Теодоси Велики, което падна при земетръс."

хипнотизира кокошите мозъци и породи безмисленост,  по простотата си надминаваща единствено собствените си безмислености нещо, което теоретически се считапе за невъзможно, дори за бгархеолози.

@ма готин " Но тук Перку наистина засегна един много сложен проблем - за "механичния пренос" на текстове  от гръцки в старобългарските книги и невъзможността да се прецени дали в усилието си да адаптират и превеждат нашите автори не са се отдалечили от реално използваните понятия "  

Късането на кухите лейки на делиорманските петлета бе по-лесно от задачата на лисан попаднал в курник от зор  заман. Какво да се прави, в блога скууука.

" "механичния пренос" на текстове  от гръцки в старобългарските " как му се викаше на това научно копи -пейст, от гръцкото идол εiδωλον, -ου, τ IDOL / ειδωλον гр/  механично в несъществуващото < капище>  !


 " дали в усилието си да адаптират и превеждат нашите автори не са се отдалечили от реално използваните понятия ", като потвърденото по научен начин несъществуващо капище

Предшествувано от вадене на дебели речници за доказване, че такова животно нема, от засегналия многосложния проблем путсказвач @перку унас , че  капище било капител, "поставката за статуя"
" тя се употребява в преводни текстове от гръцки "    !?!?!?!?!?!?!?!?!?
Идол на гр идол бил механически предаден, като капище
image
фото Механично предаден идол да изглежда, като научно доказаното несъществуващо капище. Вижда се механичното млатене на неразбралите българи по поставката



българите  значи преписвали текстове механически от гърците, като ги замествали с нищо не значещи на научен език безмислици !?
Идол  на гр било даже предаване механично за Идол на български, гаче е некой кумир. Ха ха ха ха

Гръцкото Идея било механически предавано на българите, като Акъл от Кумира на помиярите кучето на Павлов

    ------------------------------------------------------------------
 

* " Рицар, грам не си мръднал от едно време"; "Рицарят ( с пълен член !? б.а ) си го кара на принципа-"совершенство не требует изменений"  тоя  граматик даже и залудо лапа глишавата пишонка известна с научения си подход, като стане напечено да брои запетяйки. За завършек, с червената нишка на историята на метала се гравира лат. " F "  в  монограма "Цар".   Червена боя има в изобилие, желание  за доказ не липсва,  клоуна да продължи с "бизантините" дали понятието Византия на българите в 17 век.




Тагове:   идол,   капище,   кумир,   каписчще,


Гласувай:
1



1. dobronameren - Извинявайте, ама
04.11.2013 11:20
по-голям глупак от този marknatan не съм срещал в Мрежата. На всичко отгоре се е полял с изключително мръснишки сос. Кому са нужни такива ... говежди подобия сред човеците?
цитирай
2. bmp - Не разбирам от сосове, Добронамерен,
06.11.2013 23:15
но Натан съвсем не е глупак. Ако имаш конкретни възражения по темата за значението на думата "капище", моля коментирай.
цитирай
3. dobronameren - Извинявай, bmp, ама
18.11.2013 08:56
Това, че marknatan пише за капища, няма как да "покрие" откровено педераските му щения, изразявани от "фцата серафимка". Като чета профила му, който по принцип е най-автентичното изявление на даден блогър, съм убеден, чв "фцата" е същността на marknatan, а другите "капища" - на които имаш настояване да обръщам внимание - са просто copy-paste.
Впрочем текстовете, които пейства marknatan, са интелигентни. Това неговата същност не може да направи сама. Някой добронамерен му помага. Ще продължаваме ли тази тема?
цитирай
4. marknatan - Това, че marknatan пише за капища, ...
19.11.2013 19:16
dobronameren написа:
Това, че marknatan пише за капища, няма как да "покрие" откровено педераските му щения, изразявани от "фцата серафимка". Като чета профила му, който по принцип е най-автентичното изявление на даден блогър, съм убеден, чв "фцата" е същността на marknatan, а другите "капища" - на които имаш настояване да обръщам внимание - са просто copy-paste.
Впрочем текстовете, които пейства marknatan, са интелигентни. Това неговата същност не може да направи сама. Някой добронамерен му помага. Ще продължаваме ли тази тема?


добронамерено, след мерилина
сте дошла за свирка,
...но първо, първо драга
си измийте зъбkите
цитирай
5. dobronameren - Ох, ох, ох... на кака натанчето
21.11.2013 05:36
Много ти чист органа бе, мераклийче. Подхождат му чисти зъбки - да го ръфнат
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850142
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031