Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2013 01:30 - Св княз Борис-Михаил, като св Борис Тивериополски- Струмишки б.а. Посетете и мавзолея му край Струмица
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1517 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Известната за широката публика версия за почитания от "западняците" цар Тервел не е нищо друго освен погрешното предаване на житието на св княз Борис Михаил Тивериополски от почиталите го бенедиктинци и днес йощ край град Тивериопол дн. Струмица  се намира мавзолея на княза покръстител описан от бенедиктинците в Дуклянската хроника, като св. Тривелиус, корумпираното на Тивериополус / Тивериус>Тривелиус б.а./ в сагата на бенедиктинските монаси писали в прослава на Светиня му, от който после ни вест ни кост, а в човешкото тяло се съдържат повече от три хиляди кости само  в скелета на светия. В двуа бенедектински монастира в Итали е образописан ( от икона гр. образ б.а.) светиня му за пръв път в цел ръст в прослава на Делото на Кирил и Методи, а в бенедиктинските манастири на западнала България са изидгани и капишата му. Топлата бенедектинкса връзка.

С две думи известната за широката публика версия за почитания от "западняците" цар Тервел  е погрешното предаване на житието на св княз Борис Михаил Тивериополски от почиталите го бенедиктинци. Та те са тези, които са го наредили редом със други свои почитани герои и те са тези които са разпространявали и житието и службите му, а православните скотове са онези, които са се постарали нищо да не достигне до днес .  Та  само е близко и до "акъла", но и се потвърждава от какавато и да е липса на манастири, цървки или каквито и да е християнски реликви и да не говориме мощи и мошехранителнияки из "славянската земя на братята на славяните Кирил и Методи на името на приелия от византийците християнство ! по версиятя на Манаси от сестра си, по жерсиятя на бглайнометите от любовницата си теодора, по версията на православните скотове от ренесансов художник педераст, с каквито материални реликви трябваве да изобилства царството на славяните, а наместо то изобилства с  вероятно, би трябвало, възможно е, безсъмнено, може би, предполагамо, и др под бглайнометствания по записи на неизвестни но човеколчбиви гръзки агиогарфки тъпни, за бабучки , смешкоиписци  и де що иума индивиди с тикове за показ по тв-то.

Българите на български за българи са записали, че княза им е издигал църви по същата тази р. Брегалница,  там е имавзолея му и от уважние към паметта им няма да се впускаме в безмислени анализи на постагиографските тъпни  от неизвестен, но гръцки произход с които на бг лайнометите са "доказали" историографските си открития, къде, кога, в колко часа и на кое място вероятно, би трябвало, възможно е, безсъмнено, може би, предполагамо, тъй като праволсавно скотската порода  напълно е изличила, каквито и да са били родните български на български записани за българи агиографии и на българските владетели т.е. светски и тези на българските светци, които след показването на Мавзолея на Княз Борил Михаил Тоивеиполски от Везд Ист Анарх се нареждат в дългата редичка от бг онвентори защото са казлаи, яе "най-вероятно житието му е съставено в Охридкста Архиепископия" иузвестна сред българите , като Българската  от времето на папа Вигилий.

 Българската проституция не знае до 1901 г ,я е имали за цар светец монах, православния скот Паисий и то било чело български книги, ма нигде не срещало книгите на цар Петър циркулиращи и из издавани във Венецжия  в 17 век., една книга или кост от Покръститля си нямат История разкривали за Апостоплите на Славяните

Паметта на българските владетели приели християнството от Апостолическата Римска църква е заличено от ревностните привърженици на православаната византийска версия още през годините на двеста годишното "визнатийско" робство и заради това , като нищо друго освен нелепости са и последните бесмиуслици изскочили от задника на виден бг гробищар, че бил намерил саркофага на цар Петър Първи не къде да е , а в  Мегали Преслав, седалището на византийската фанариотщина за 200 години след което нищо българско не е останало освен засъхналата слюнка от тоновете костилки от маслини, с които както знаеме са се хранели робите под римско робство.

 Везд Ист Анархизъм показа,  гробницата  в Сан Клеменете на цар Петър  Първи подменен в паметта от сербските ибрикчии с тази на татарчето Пьотор Самоедски , а отскоро се показа и къде е мавзолея на княз Борис Михаил ред на дневен ред ще бъде  и отриването на мавзолея на Цар Симеон Велики.




Гласувай:
1



1. iliyanv - Борис-Михаил - фанариотска измислица ?
15.11.2013 13:10
Здравей Марк, имаш чудесен блог. След като се знае, че Михаил е получил светото кръщение от римския първосвещеник и никакъв кръстник от Константинопол не е имало в действителност, защо продължаваме да използваме двойното име Борис-Михаил в оборот? Как гледаш на моята хипотезата, че за известно време (40-50 години) паралелно са съществвали две български княжества - Илирия, Епир и Тесалия начело с княз, наречен Михаил и столица примерно Солун/Охрид и друго в Мизия, начело с Богорис/Борис в Плиска?
В сайта на мургавите братоци има спартакиада по български произход. Що не намериш подставен състезател и да участваш с твоята теза. Гледам, че и Рицара се е записал в многобоя. Поздрави.
цитирай
2. rizar - Аз съм леката ''скотска" кавалерия на
15.11.2013 14:23
Вездесъщия , само искам да изкарам вълка от кошарата, пък сетне Калоян-а на българската история да ги метне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3868317
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930