Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2014 22:56 - 130 г по-късно. " Криворазбраната цивилизация" срещу Алекоконстантиновщината. Кой победи?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2939 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 10.01.2014 06:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Новата година започна без изненади от страна на лайнометите. Уфолога траколайномет от списание "Осем" Караманев е постнал известна историчарска статия, с тракийска, не интерпретация, ами направо по-овцосерфимовски доказ, че бугарите били тураките на дедо Ахил. Не този от Любен Каравеловото време на "Криворазбраната цивилизация", а от това на победилите я алеколайнометковци заминаващи тогаз с трена за Прага и Вена да се облагородЪт у oт БНЯ-та на европската култур и халтура на чиято се присмиваха старите българи, за да може денес унуките им от създадената нова източна мякаща по самоедски татаротурска балканска порода лайномети алекококонконстантиновци, възпитаници на Вената и самоедите, победилите алекоконстантиновчервенотиквенченчитаци, да творят научно за да строят лично и за хистори, като случили на ветеринарни пасковски отрепки и други под овцесерафимски лепки, критика на отгледаната бг лайнометщината въвела стерилно в науката праболгаристика, образите и подобията си директно от слънцето и воздуха на по учената им кака сестрица европската славистика, като до земята на слънцето и въздуха, гледат да се доредят и родните турачета вспомнили си има нема и те с делиорманската бгсамодейност от преди стотина години и за топонимите си и за хидронимо си Марица от време Оно и возле Вардарот и за мястото си за пред свето и в Хисторито.

Така е започнал и унуката на победилите "Криворазбраната цивилизация" алековските лайномети, лайномета Караманов с бай ми ти Ганя от наръчника на победилите алеколайнометковци заминали с турскиполучени златни лири от продажбата на нивята заграбени от по-шавливите старейшини на родата, от заебалите ги побегналите за родната си мама азия турскоманафска мамаанадолска делиорманска сган чифлици, оставени на отговорно пазенье на приносител от до до-скоро опъваните меки задници на баш бугарските ибрикчии и други родолюбиво настройвани из турские шадравани самоедски татарско търновски дупедавци и БГ певезенлък за първенство, ени изпращащи келеметата си да се учат на строитество на капитълизъм с жълтиците им и градят Хистрито си в Европата и, други да въртят дупета пред кобур/г/а изпратен с високоблаговолението от батюшката да не забравят шадраванските задължения на бащите си и поддържат уменията от времената на пашите опъващо щастливо задници шавливи зад пред агите за сполуката на поколението.

Големийот изседовател от списание "Осем", тураколайномета Караманев започва научена статия взета тутакси на въоружение сред делиорманската общественост и фците серафимки, с бай ми ти Ганя от наръчника на победилите алеколайнометковци заминали с турскиполучени златни лири от продажбата на нивята заграбени от по-шавливите старейшини на рода зъ доказ:

" Извика победоносно

: Булгар! Булгаар!" - и още по-силно се удари в гърдите.

Автор на гръмогласната хвалба е незабравимият Бай Ганьо

, разбира се. Този път обаче ще ви разкажем за един друг, много по-странен и необясним за науката ". 

"Криворазбраната цивилизация" срещу Алекоконстантиновщианта. Кой победи?

Траколайномета се възмущава с тракийско  възмущение за смущаващите интерпретации на баш вардарските прави тураки изкелеферчили и не разчели правилно тракийското име бугари на теракотата и това на златокисия скит Ахил, който бил "турак" , а тураките са бугари.

"Криворазбраната цивилизация" срещу Алекоконстантиновщианта. Кой победи?

Без да се впускаме в анализиране на предизвестения отговор да покажеме и фотото на предизиката гнева на лайнометите теракотена находка :

 Надписа е
image

BOI/L/C/G/A на латиница, което няма нищо общо с изписването на българин на латински, иначе щеше да скочи в джобчето на "Нашата ромска тйеза" на психопата боцман, като първият българин в ед ч на латински, на служебното понятие бургарии на гръцки, което било доказа на "Ромската тйеза", българи от бул долина и гард охрана , гърци само охрана, за хуните питайте ганюо тъпото. Съдейки от размера, ширината, изписа на буквите и специално на изписването на "R" налични при другите плочки, при което "R" е винаги по-голямо и разкрачено, то в надписа няма "R"

 image

 Последната доста по малка завъртулка повече от очевидно не е част от надписа, съдейки от размера, ширината, изписа на буквите, а е част от снаражението на ездача или дрехата, седло и т.н. т палеографията на буквата "R" наличнa в надписи от другите иконки и конкретно от тази на св Христофор и св Георги, където всички буквени знаци са висок релеф, чисти и ясни превъзхоно се демонстрира "почерка" на гравьора, се вижда, че "R" се изписва с две прави черти за крачета, като по-късото диагоналното е ясна права черта, а не дъгичка, както е в случая, което при добра фантазич може единствено да мине за буквата "В" по-начина на изрязване, но не и на "R", но пък от своя страна така уподобената за буква "В" част, за да се приемеше за част от надписа, то дебелината или ширината на отделните черти с които са изрязани буквите следваше да е унифицирана, вкл. тази на порната "Б", а това не е така. При спорната "буква" тези черти отт които е изрязана са по тесни, и слаби и неизпъкнали, т.е. не отговарят на ширината на резеца с който са изписвани буквите, а на друг, с който е гравирано фигурите и детайлит им. Вместването на последната "буквата" в свободното пространство, като евентуално обяснение, не влияе на различната ширина на резеца с която е гравирана, което от своя срана я определя, не като буква , а като част от фигурата. BOLGA". Приемат се залози кой психопат първи ще докаже, че това е келтския цар Болг вцата серафимка, смешкописец, психопата боцман или ветеринарната сган пасков.

 

 image

 

При уголемяжане се забелязва, че "R" то не е чисто, има натрупване на матрял. Създава се впечатление за допълнително лепене на "букви", особено добре почистените последни "А" и спорната завъртулка

Отляво има пряпорец,/ християнския лабарум, знаме завършващо с кръст/. При добро желание на историчар може да се разглежда и като конската опашка спомената за военното знаме на прабългарите в отговорите на папа Никлай, само че увенюана с кръст след "покръстването" им за доказателство.

Монтираната допълнително плочка на бягащо теле не е част от тази с надписа доказваьо се от различната пропорция в художествно отношение и от юисто тхнически аспект разлиюен цвчт и изработка и несъвпадение на отрязъка.

image

Везд ист Анарх определя тези предмети, като "латински "артфакти" " предмети изработени от "кръстоносците" в някое от латинските княжества през 13-19 век, а защо не и българското кнчжстшо Валона на Асеневци униати, като всичко друго на запад от Марица изток.

 

 

 




Гласувай:
6



1. minevv - da
10.01.2014 16:42
не спирай
цитирай
2. letopisec - браво
15.01.2014 20:54
браво
цитирай
3. marknatan - секва прилига в сег. време е случ...
16.01.2014 02:44
секва прилига в сег. време е случайна, защото сега е зима и психопата боцман е доказал на геткия лизаю и смешкописец лизач на лизачи, че българите са от м род защото никой не му го показал в ед ч като селски кмет на лост билкарка из хисторито им
цитирай
4. marknatan - лизач на лизачи (гетски) и др под ...
16.01.2014 06:03

лизач на лизачи (гетски) и др под кхмери,
кимерите, живеят в страната на мрака, което е европа. което е на север от понта и означава /европа/ земята на Мракъ /виж везд ист анарх комент т гл стр/
византийски проститут като всики византийци е без литераурна традиип и имитира касическите антични и късноантични прозведения и тук в случая мился беше от дио касио ко разказва за кимрите от мрака
лизач на лизачи (гетски) и др под психопати, не панимаещ от фигуративната реч на античките, освен да сми мериш вулвата с вцата серафимка за друго не го дигаш
настане вечер в катуна
тъмно е в болната кратуна
лизач на лизачи лъска бастуна
туна туна туна
цитирай
5. axlaxl - Не прочетох текста, само защото на 4 ...
17.01.2014 08:51
Не прочетох текста, само защото на 4 изречение ми стана зле на очите. Червен тест на черен фон дразни зрението. Не се заяждам, просто казвам как е. Син тест на зелен фон, зелен на жълт...има неща, които нямат нужда от цвят.
Колко книги са написани в цвят, освен в черно на бял фон...?!?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850427
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031