Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 05:59 - Уликите на една унищожена литография запечатили Гроба и Мястото на обесването на БГ Апостола В. Левский
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2837 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 26.02.2014 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Автентична литография е запечатила момента на Обесването на Левски и изповедта Му на бесилото пред свещеник Тодор Митов. Поради страшната истина, която е запичатила Сторителите на капитълизъма са се опитали да я унищожат и от хилядите бройки днес, като по чудо е ецелял един единствен екзлемпляр от който, както си му е редо не е било предвидено да имат  за съхранение Апостолите на Славяните Кирил, Константин и Методи, и те го нямат, но който днес ще разпичатът тез с принтер.

От литографията създадена непосредствено и запечатила Обесването Му oт художника С. Влайков се разкрива страшната Истина : Лобното място на Апостолът в ед. ч. на бугарската Слобода е храм " Ал. Невски" и Да, на Обесването присъствува православен свещеник- архиерейския наместник на София Тодор Митов, който не е отнесъл тайната за Гроба на Левски в гроба си, защото гадните турци не са позволили за Джингиби да има Свещеник и не е имало кой да го опее и погребе.


Локализирането лобното място на Апостола прилича на детска лапаница, защото картината запичатила за разпичатване девствената Хистори е пунктуална и с отлична перспектива позволяваща ни да възстановиме безпогрешно и Лобното място и Гроба МУ. На литографията от конака се вижда северозпаднта му част, а на Св София югозападната.

image


Полуразрушената Сиявуш джамия ( св София ) с минарето оцеляло злополучното земетресение На литографията джамията си е здрава


На Фона на Витоша са изобразени за наше щастие нереституирания на крадлив дедо турски Конак, в центъра на композицията , където от бг строителите на капитализма по зап. на Москва е осъден В. Левски И вдясно, църквата "Св София" превърната в джамия, не случайно и тя оцеляла, не като по чудо от напъните на строителите на бг капитализъмъ да я уничтожат, а поради бепаричието им.




" Игнорирана съвършено от държавната власт, даже след създаването, през 1894 г., на първия Закон за старините в България; предоставена от църковната власт на религиозното суеверие на набожните бабички; използувана от общинското управление за некакви нужди на града, софийската Св. София е предстояла до събаряне. И ако и това не е станало, туй сигурно ще се дължи не толкова на застъпничеството на влиятелни лица, предимно чужденци, колкото на това, че за изпълнението на този план са били необходими значителни суми, за които старината не е била считана достойна."

Андрей Протич "Архитектоническата форма на софийската църква Св. София", 1912 г




На долния адрес от блога към www.stara-sofia.com
http://stara-sofia.blogspot.com/2009/12/1910.html са налични различно ориентирани изгледи от полуразрушената сграда на църквата с откъса от книгата на Протич.


Виж, хартията лесно гори, а с нея и Паметта на маймуняците.

image

На литографията на конака се вижда северозападнта му част,  на църквата югозападната или бесилото е там гдето е храма на Невски


Карта от www.stara-sofia.com помага за локализирането на мястото на бесилото- под днешния храм на "Невски", който педи Фреди, известен в хисторито с изказването си: " Давам полвината си царство за да имат обща граница Сърбия и Гърция", искал след създаването и да направи и друг подарък на елиноезичните Славянски братя, да наименова на Апостолите на Славяните тримата славянски братя Константин, Кирил и Методи храма на татарина Невски. Педераста е бил уцелил с Апостволството, отдолу е погребан Апостолът на Слободата на бугарите, но не уцелил на "бащица".

image


В прочутата по-долу картина на бг графика и живописец Борис Ангелушев завършил приложна графика в Берлин, създал безброй антифашистки карикатури и рисунки бесилото е поставено там където са Турските казарми през 1873 г, което било Зандана в който са държали Джингибито, преди да го отведат призори пред Света София за да увисне за Слободата на Раята и тези от Източна Румелия и Бесарабия и при дадената от  от него гледна точка Витоша не би трябвало да се вижда, съдейки от ъгъла на зрение между фасадата на Св София видима в дъното и бесилото пред нея, но човеко е карикатурист.

image

Д. Гюдженов е роден на 26 януари 1891 година в Стара Загора и също е рисувал безброй исторически кариктури по които днес маймуняците си възстанявяват хисторито и най-паче илюстрират пузннията си смешкопишко и алхимиците.

Оцелялата, като по чудо Литография  от Влайков показава друго:

На литографията джамията си е здрава от художник очевидец, който е докарал и бесилката да е, като тази на която резаните карабини са бесили видинските въстаници или рисунката е по натура от 1873 г . ( га е станало отпичатвнето и или защо маймуняците не си закупуват принтери е доказ, че психопт боцмн е доказал, че българите са от бул долина и гард охрана, булеварда ( бул. варда) за откачалки б.а.)



Бесилото е било там дето е сега храм "Ал. Невски", 
                                image


  Резаните карабини бесят видинските въстаници на подобно бесило

... но според психопата боцман и духовната му ветеринарна падруга ветеринаря Паско това не бил Дякона, защото е записано ДИАКОНА. 



Гласувай:
8



1. shtaparov - Много правдоподобно поднесен...
26.02.2014 23:21
Много правдоподобно поднесен материал- напълно вероятно е да си прав,Марко!
цитирай
2. rizar - Значи, имаме в едно съвместяване на
27.02.2014 01:38
mensa sacra със mensa martirium ! Само, дето са дали татарско име на храма. Новите ка-Педалисти са изръшкали над десетина стари църкви, ако не по стародавност на Св. София, то поне от 16-17 в. (времето на истинското българско възраждане) . Даа... педалско-маймунско зачената държавица, затова и Дедо Боже не рачи да я благослови, а скоро може и да я закрие, както е ръгнала работата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851264
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031