Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2014 08:18 - Иде 24 МаЯ, Май е време за бглайнометите да признаят публично, че пишат на Руската азбука
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1347 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Iстински апостол на славяните " новия апостол и учител на всех страни" славянских преустройва азбуката на славянските учители братя Грим. Та как без "Я"  да могат да мякат славянските азбукарчета от новата балканска порода  и oн"изобретил и други форми на буквите за по-голяма яснота от ония, които изнамерил мъдрият Кирил".  Освободил немедлено мъдрия учител   "кирилските" знаци тета, йота, пси, кси и др. небогоугодни използвани в старобългарската им писменина от т.нар. болгари, от волга, защото гърците нямали "Б" и  и казвали Итил на майчин език.
  Измислил "славянската" буква  "Я" пригодена само за небцата на новата източна порода, че как бг лайномет може да измяка , ако нема буквен знак за "Я" и воала бг лайнометите и всч остальная православно скотска сволочь забравят своя  светец инок и бивш цар Петър I Мизиец и с помощта на правослваните скотове в сръбските и букурешки самоедски пичатници подменят, да се свети името му на българския светец инок бивш цар погребан в криптата на св Климент Пръв папа Римски в Рим, където занел част от мощите му и се замонашил, с това на Петър Първи самоеда и срам не срам лйнометите пишат с руската му азбука веке 300  г.   А отскоро и на "макеdонски".
Време е мастиите бглайномети да признаят публично, че пишат на Руската азбука,  подарена им от самоеда Петър, която използват за да доказват на маймуняците в хисторито криловметодиевските си басни. Време е бг проституцията да признае публично, че използва азбуката създадена от самоеда Петър в реформата му от 1708 г, като за всеки мастит лайномет от тв то и делиорманската наука това били буквите на апостолите на славяните, които нямат  нищо общо с буквите използвани в старо българската книжнина.

Достатъчно е да се  види който и да е старобългрски докюмент от пичатите на същия светец инок бивш цар  български и стелите от пагота му, до книгите на златния век на цар Алекандър послужили на самоедите за онова на книжовността им в 18-19 век, когато младата татарска губерния под руководството на самоеа поема пътя през Босфора и да се преброят използваните буквени знаци от т нар българи а да се разбере колко алки дори на писмено абстракно литературно ниво са всичките писмени свеения с които бг мймуняците си доказват ватикански митологеми и апологтика вместо История.
На български, за българи един български цар е написал :  " Горенаписаните букви са от миниум [киновар] и означават Иван Александър, по божия милост цар на България или на Загора, и са букви отчасти гръцки, отчасти български или персийски." Писмо-грамота на цар Иван Александър до венецианския дож Андреа Дандоло от 4 октомври 1352 г.
Време е бг проституцията да запише в учебниците си за маймуняци, че преди 600  г българите са писали с българки букви, а от триста години със славянски или руските на самоеда Петър и да изхвърли жалките ваикански митологеми за  апотолите на славяните братя Грим, които им дали на т нар българи приказката. Приказката на т нар българи е славянска, но писмеността с която я записват, цивилизационното достижение на цар Симеон I Мизиец който, като  голям любител на нтичността и полуелин я е изобретил, като към гръцките е добавил няколко еврейски( бабилонски) или персийски , както ги нарича цар Александър, е била българска, така както днес руска, изобретена по примера на Симеон Велики от друг един Велик цар Петър Велики.  Нима Историята не е добре забравно старо открито от самоедите в хилядите томове отвлечена старобългарска книжнина? Нима приликите свършват амо до тук с азбуакта на Петър за Империта му по подобие на Азбуквъта на Симеон за Империта му ?  



Гласувай:
4



1. marknatan - " "Постинг: Цялата и...
05.04.2014 03:58
" "Постинг: Цялата история на Приск Тракиеца през ХV в. била във Ватикана.
Автор на постинга: letopisec
Редактирай | Изтрий
03:42 -letopisec написа:
"Натанчик, разбрахме, че наричаш братята Св.Св. Кирил и Методий с ефимизма "братя Грим". Това е наистина велико твое научно постижение.... "


леснопишко
с болния ти мозък е невъзможно да разбереш и дори не проумяваш, че Везд Ист Анарх пише само за исторически събития, с реални исторически фигури, като братя Грим които са исторически персонажи, като подчертавам много раз, че са дали приказката на т.нар. българи.
Преди това българите са имали само народни песни,

Веда Словена на бабайку му който помнел на майчин език за Аспарух ма не и за измислени фантастични агиографски фигури, като Киро и Мето че и светии били ?!

Да не мислиш че сестра им Шехерезада им е дала приказката на т нар българи на измислениете и роднини агиографските псевдо образи на Киро и Мето та чак и светии били

Везд Ист Анарх не сравнява реални ист фигури, като братя Грим с митологемите киро и мето, а подчертава , че те са дали на т нар българи приказката Да имат т нар българи приказки преди братп Грим?

Откога посочените агиографски митологеми са светии и за коя църква по църковния метод, който по своята материалност, обоснованост и наличност е измерим и съпоставим, със св оя методология, инструментариум и т нат религиоани критерии но облечени в материално измерима и съпоставима доказуема форма дори за неуки и нобразовани средновековни люге , така че дори записаното в религиозните текстове да е измама и заблуда, дори и измама и принципите му а са теососки е налице и е проследим и доказуем хронологически ?
Посочи научно приемливо доказателство за подобни светии, празниците им, наличие в служби и т.н. в практиката на църквата която и да е църква от какават о и да е деноминация ?
Болен мозък, та те дори, като измилсени агиографски, абстрактни образи не съществуват в който и да исторически период за целите на Историята, а дори за целите на Църквата се появяват едва завчера, проститутката си светотатства .
Гратя Грим като исторически персонажи имат шанс да са създали кво и да им припишеме за разлика от измислени агиографски образи от преди 200 г
Можели да разбереш, че си с болен мозък, като нямаш сетивността на здрав и ч менталнат уврденост в света на науката на везд ист анарх не е доказ изън сектата, ад каквито и научни имена да се записва БАНя, Писателки союз, Хистори ФАКкултето, ветеринарна или делиорманка акдемия и так далее

След като си решил да се занимаваш и пишеш за история ще пишеш за реални, действително, доказано съществуващи неща оставили следи в материалнич свят, подкрепени с първоклани доказателства, а не да представяш фантазии болините си и пожелателни бълнуванич за такива
Имаш крава пиеш млеко Приказки нутрудинки за мана небесна и сто девици само в час по всичко при кучето на Павлов или в студиото с мастиите по телевизията
следва да имаш и неоходимата апаратура или сетивност позволяващи ти да различаваш и възприемаш обективното
Постинг: Цялата история на Приск Тракиеца през ХV в. била във Ватикана. "
цитирай
2. marknatan - смешкописецо, няма да триеш ком...
05.04.2014 04:01
смешкописецо, няма да триеш коментари по "статиите "
смешкописецо,
а "статията" ти е несвързан бълвоч,
като всичко осталное на историческа тематика се доказава с бабата на нутрудинов кво написала
Записките не са ли и били и те във Ватикана ?
И как на бабата на Нутрудинов записките ги нема, а на уничтожения Приск писанията се съдържат у де що има антични съчинения и автори?
покажи на пихара нитрудинв в кой друг първокласен средновековен автор да прочетеме запасени фрагменти като от тзи на При у Йордане и т.н.
психопати с болни мозъци с нутрудиновско боцманския правилен принцип на басняджиите за хистори пишат
цитирай
3. rizar - смешкописецо, няма да триеш ком...
05.04.2014 10:58
marknatan написа:
смешкописецо, няма да триеш коментари по "статиите "
смешкописецо,
а "статията" ти е несвързан бълвоч,
като всичко осталное на историческа тематика се доказава с бабата на нутрудинов кво написала
Записките не са ли и били и те във Ватикана ?
И как на бабата на Нутрудинов записките ги нема, а на уничтожения Приск писанията се съдържат у де що има антични съчинения и автори?
покажи на пихара нитрудинв в кой друг първокласен средновековен автор да прочетеме запасени фрагменти като от тзи на При у Йордане и т.н.
психопати с болни мозъци с нутрудиновско боцманския правилен принцип на басняджиите за хистори пишат


Смешкописеца взема българските форумци за пълни абдали и започна шизофренично да си сменя Никовете, което от своя страна доказва принадлежността му към болшевишката кадесарска пасмина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862712
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930