Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2014 09:09 - Народът на кобилодоячите- мит или реалност. В очакване на преписвачът Ибан Стоянов да обясни изчерпателно за пръв път в списание на БГнауката
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1593 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Митологичният народ на кобилодоячите  е споменат мимоходом от още по-митологичният Омир. Легендата за тях се подържа и в античността от Плиний, Страбо и др. автори. В късната античнст последен за тях пише Йорданес наблюдавал ги да си пийват издоеното млеко край заснежения Хем, след което народът на кобилодоячите изчезва за няколко века от историчките източници.

 Както се знае, Тракийците опитомили конете ( виж. Дзвер-2014г  б.а), македонците ги бътъ ( виж. "Македонец в Швейцария, изнасилил кобила." .  vsekiden.bg б.а.), но кой народ ги доят или това е поредният гръцки мит? 
  Може би научените работници щяха да използват научения аргумент " архаизиране" за да изяснят всичко несъответсвуващо в осакатените историографски версии за народите и племената, ако в далечния тринадесети век не намираме  отново завръщане, като тракийци по родните си места фигуративно казано, изчерпателно описание на този митологичен народ:
  "Изопват дълго въже над земята между два забити кола.  На това въже връзват девет часа жребчето на кобилите, които искат да доят. Тогава майките стоят до своите малки кончета и позволяват кротко да бъдат издоени. Ако ли някоя е съвсем непокорна, то един мъж взима жребчето и го слага под нея, като му дава възможност да посуче. После го изтегля и млекодоячът застава на негово място. Когато впрочем се събере голямо количество мляко, което е така сладко, като кравето, докато е прясно те го наливат в голям мех. "
  В това и в послдващи много други сведения изрично се  подчертава, че кобилодоячите са само мъже!
  Воала!
  Ето какво е искал да каже психопата боцман, като е плагиатизирал Керамопулосовото българи- бургарии стражари в бург и е доказал, че българите са само мъже, но само маймуняците разбраха мисъта му и тук таме Ибан Стоянов.
. Даже Ганчо Ценов не се е сетил, че това са българите ! Не е чел психопата боцман !   * * *    В очакване на Ибан Стоянов да препише изчерпателно за пръв път на български , езика на науката  има ли такъв митичен народ  окончателно и с това  да разреши казуса очакваме Вашите пророчества . " Науката за научените, за сенилите пророчества"  



Гласувай:
1



1. syrmaepon - То тия "траки" щом са ...
15.11.2014 10:43
То тия "траки" щом са опитомили конете значи не са ми траки, ами най са ми "скити".....па може и кимери. Генетически анализ му е майката - сите траки на днк тест. То и Рем и Ромул са отгледани от вълчица, както и всички алтайски племена. От което следва, че сите са българи от Алтай до Рим , включая и пелазгите в туй число )))
цитирай
2. marknatan - двера е разбрал правилният принцип ...
15.11.2014 12:51
двера е разбрал правилният принцип на психопата боцман и може да обязди и камила за пръв път мимоходом, а Ибан Стоянов да го опише научено за пръв път изчерпателно на български

На Бактрийската камила не случайно древните кавказци са и казвали Тракийска камила защото тракийците първо са обяздили камилите След като прабългарите идват на камили, по късно тракийскта камила се преименова на бактрийска както и столоцата на бактрия става балгх, в чест на прабългарите дошли от Индуския Кавказ

От Крим до Филибе до скоро беше пълно с прабългарски камили за Прабългарската камила научно виж т 2 на ист анарх отбелпзано мимохоодом в чест на бакализираните


" Прабългарите и Камилите / посвещавася на инвентора на бакакизирането проф Бакалов/"
http://marknatan.blog.bg/history/2013/09/29/prabylgarite-i-kamilite-posveshtavasia-na-inventora-na-bakak.1153417

Бактрийската камила живее Бактрия.

От Бактрия са дошли прабългарите. Проф. Бакалов, като историк доказа, че прабългарите исторически са дошли от Бактрия

Днес ние доказваме, колко е бил прав бакалина професор.

Това може да бъде направено само от камили, защото камилите имат гърбици в които складират "храната" си за изпът. " Не може 30 000 коня да изминат това разстояние без храна през зимата от Алтай до България."
Някои камили имат по две гърбици. Ето с такива прабългарски камили с по две гърбици са се нагърбили прабългарите за преминат през зимата тежкия изнурителен поход.

Опетненото име на бакализирания проф е анализирано за сведение на поколенията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3861126
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930