Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2015 01:28 - Деса Кравата доказва научено, с питане, къде Амиан Марцелин може да е срещал хуни, никъде, значи не е запознат с тях ! Аман!
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1357 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.01.2015 06:55


 DeSi To   "ходил веднъж до Кьолн, отишъл и до Галия, направил обиколка на Тракия, Гърция и Египет, после в Рим и толкоз.  Къде се е срещал с хуни,    че не разбрах? "          В Америка, душко, в Америка.
Направил обиколка на Тракия, Гърция и Египет, после в Рим иТОЛКОЗ * .  Къде ли се е срещал с хуни?

В Америка, душко.

( Никъде не пише, че не е бил в Америка, значи е бил в Америка. "Ветеринарна Логика 101" Основополагащ научен принцип у ветеринарното слабоумие, изоставащо на крачка от метода на научените работници и техните учени сътрудници " Може да се намерят сведения от братя Грим зимъска в некоя пещера на Карибите" б.а.) 

Само там не е стъпвал крака на служилия под три императора Константин II, Юлиан и Йовиан ромски стражар, охрана на долини т.е. българин  гръка, т.е. само охрана  Амиан Марселин. За хуните вижте Ганцо Ценов. А вече и цитирания от Деса Кравата за доказ, че Амиан не познавал хуните Ибан Стоянов.

image
DeSi To  "Ами като гледам, той е прекарал по-голямата част от живота си в югоизт. Анатолия, ходил веднъж до Кьолн, отишъл и до Галия, направил обиколка на Тракия, Гърция и Египет, после в Рим и толкоз. Къде се е срещал с хуни, че не разбрах? " **
Деса Кравата по ветеринарски ***, с въпрос на който за пръв път на български  нямало  отговор удовлетворяващ научено ветеринарните, преди Ибан Стоянов изчерпателно да докаже кво  , че Амиан не познавал хуните за потвърждени кво мислели психопатаи в паскови, за  доказа, че служилият под три императора Константин II, Юлиан и Йовиан историка войник Амиан Марселин не е срещал хуни, потвърждаващо мислата на добичетата. 


*- " и толкоз" - научен оакватлен похват ( англ. diminish-/  диминиш/, омаловжаване  с ветеринарен патос за доказ   на Ибан Тъпото, Психопата Пасков възприет от ветеринарите


**- след  ветеринрен преглед на Викито  добичето  е изброило континентите,  които е посетил "гръка" само стражар Марцелин ,  гърци само стражари, българцци, охрана на долини, от бул долина и гард охрана, за хуните виж Ганчо, не Ибан  Тъпото, а другото, към въпроса за доказ, че Амиан, не се срщал с хуни, защото на добичето, като на психопата боцман никой не може а и покажел един в м род ед ч 

***- Метода на психопата боцман да задава въпроси, за които немало отговор и  на които и Ганчо Тъпото не се бил сетил, защо ромите не се биели с т нар българи значи са техни стражари, е основен научен оаквателен на Ибан Тъпото и ветеринарната група на психопата пак(о)
 



Гласувай:
3



1. syrmaepon - ))))))))
29.01.2015 10:36
А че то във Викито си пише къде - на Понта

"Содержащиеся в «Деяниях» экскурсы условно можно разбить на следующие группы:

географо-этнографические экскурсы — описания отдельных географических объектов, стран, регионов и народов: Бригантинского озера[67], Галлии[68], Амиды[69], Египта[70], провинций Востока[71], сарацинов[72], Персии[73], Фракии и Понта[74], гуннов и аланов[75], а также нравов жителей города Рима[76]."

При аланите къде другаде ))))) И пропускат факта, че Птоломей заварил някакви " Chuni“ сред сарматите

Ама не четат на руски русофилите
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3864427
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930