Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2015 12:37 - инж. Роман Лакапин в писмо до хан Симеон: "... Ако наистина трябваше да се нарича някой цар на ромеите и българите, то трябваше да се наречем по-скоро ние&
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2641 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 05.06.2015 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 3ащо инж. Роман счита, че той е по право цар на българите ?  Наскоро бившия США редник  Фердинандски зави ръкави и ловко метна заровете на политическата маса сенилно  забравил, че играта на политика е покер и от ръкава му изкочиха напъханото каре попове. Хладнокръвно цара на зара отряза ръката с ръкава и от Вера, започна да борави с докюменти, т.е. научно. Имал бил тапия за цар, обяви на всеослушание той. Така спора за титлата цар у българите отново се прехвърли от полето на Верата  в това на Науката и днес ще разследваме, дали да му бъде призната на г-н Фердинандски титлата цар или не, по единствения научен критерий на науката История.  В  илюстрация на спора ще определим по единствено възможния научен начин   правото на носене на титлата цар и признаването и за целите на Науката което, както се доказа не е в полето на Верата.   Като първообраз на спорната титла в Делиорманската наука издигнаха научено довода, че на хан Симеон е била призната титлата вазилевс на българите, но не и на ромеите, видно от писмо на инж. Роман Лакапин, адресирано лично да хан Симеон, от текста на което Бгпроституцията "признава" само написаното:   " Кажи, ми прочее, какво предимство има за тебе в това, че ти се пишеш цар на българи и ромеи..."?,  с което  се доказвало научено, че лично инж. Роман Лакапин бил признал титлата вазилевс на българите на хан Симеон, но не и  вазилевс на ромеите.   Приемаме, че в нуждника на бглайнометите дори и да ги нямаше безспорните археологичски доказателства, доказаните по-голяма нужда за целите на бг науката " самонаправените" пичати" на хан Симеон, от които по-безспорен начин, по дифолт на " самонаправени" се доказва, как е се писал Симеон : " +CVMEWN EN HPIC"RACIΛΕW"POMEWN+",  и нито веднъж и никъде, както пише, че се бил писал инж Роман Лакапин " цар на българи и ромеи", превръщайки научно тези писания в докази от рода " Една жена на пазара каза", то слизайки на маймуняшкото ниво в нуждника на бгпомиярщината да признава,  само написаното:   " Кажи, ми прочее, какво предимство има за тебе в това, че ти се пишеш цар на българи и ромеи..."?  от лайнометската си аргументация, че  Симеон не е признат за вазилевс на ромеите, но е признат за взилевс на българите!?, нека сравняваме ябълки с ябълки. Бглайнометите и дума не обелват за  написаното от инж Роман Лакапин да се нарича император на българите! 
  В  Писмото до хан Симеон инж Роман обаче също твърди:  " Ако наистина трябваше да се нарича някой цар на ромеите и българите, то трябваше да се наречем по-скоро ние...".   Какво бил писал инж Роман, че се бил писал хан Симеон!? Бил съм се бил напил и кой ми сра в гащите, само дето не е написал Роман и бг лайнометите знаят кой- Симеон, защото една жена на пазара им казала, ма това бил жината на Фол, аргументират се лайнометите  и сочат научено, какво признават .   Писмото е адресирано до Симеон, владетел( хан) на българите, но ако някой трябва да им е цар то Роман е такъв! Прабългарите тамън са  разпрали тракийските задници при т нар Ахелой, но друнгария на тракийската флота  имал правото да се се нарича цар и на българите ? Научно основание?   Доказателството идвало лично от най-висшата научна инстанция  на науката  История, арменистиката. Инж Роман Лакапин бил арменец.
    Доказателство: На Тервел византийците дали титлата цезар, бглайнометите не му я признават и за целите на бгисториографията е хан. 
  Не е написано от арменец . 
  Ако тапията за цар на бившия США редник Фердинадски е арменски докюмент, научно се признава, ако не да се оплаква на арменския поп.   



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851314
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031