Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2015 03:19 - Истинското име на алана Максимин Трак е Марин
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4552 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 13.06.2015 04:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
" Веднъж ибах една аланка и тя ми каза, влиза, като у дома си, ами беше непозната" надпис от колоната на хана, днес изгубен
 
  Много често преродените* се завръщат в местата в които са живеели. Такъв е случаят и с Марин, останал в Историята, като Максимин Трак. Роден от майка аланка Марин среща в родните си земи един друг сънародник, император Септимий Север . Алана Марин естествено натръшква без почивка четирдест от най-силните бойци на императора. Подтичвайки след коня му, алана Марин разкрива на майчин език тайната на аланската техника и хватки в народния алански спорт борба.  От благодарност Септимий Север, както указва името му Жестокия от Севера **назначава земляка си за началник на охраната си. 
  Аланите са народа обрамчил полумесеца си  от Кавказките гори  на север над Понта през  Пяти горието, Кримските камънаци, забили западния рог в кремъка на Хема. Ездачи на кобили, доячи на кобили,  при липса на гъркини и на некои други рабти, ако жина им не е в юртата, защото знаем, че аланите пътували със семята си из земята на прабългарите, като мизийските жени, в каруците си.

 Единстевния античен народ с доказано непрекъснато пребиваване по тези прабългарските  ширини от античността през юстинианизма до късното средновековие, този на аланите, без да намерят място в тезисите на митичните прабългари.

Покорили Италия, като хуни по времето на Юстиниан, създали Каталания, изпонаебали де що има дебели гъркини в Крим и помакини в Гоце Делчевско, аланите, доказано от полуграмотната иречековска бг проституция от гилдията на научените- работници и сътрудници, творци на аули в Историята, не били прабългари и са ги  изгонили от юртата на Хисторито им.

А вече и една жина на пазара на науката, развратницата Денка, подшушнала на некъф реднек, който се разпеняви из делиормана да доказва научено от запада кви били прабългарките на изтока-източно уралки, като излязло из под миндера на науката арменистика.
  С това глашатаите на арменманяка в делиормнкта наука станаха двама. Реднека се дореди до Ибан Стоян да указва, къде зимували раците в Урал.
  Преразказахме историята на една от най-харизматичните фигури в светованта история , тази на войникът император и тази е на рода му.
  Тайната на името му е разкрита съвсем случайно. През 1942 преродения Максимин Трак е на служба в Делиормана, където съдбата го сблъсква с някога покорените от него изпзаднли гермнци, за което е удостоен от Сената с титлата Гермникус и в тази четс са издадени и редица  римски монети, ознаменуващи победата над изпадналите германци и такива с присвоената титла Германикус

image.  И ето, че съдбата отново сбъска изпаднали германци с покорителя им редник Максимин подвизаващ се, като Марин в Попово
image  
Максимин Трак с " германски" бодигардове ( пазванти)

                             image


                                       Марин в профил, като римски император ( сравни с фото)


Немско фашистката хунска сган от изпаднали германци се срещат отново очи в очи със своя покорител редник  Марин (Максимин Трак б.а).
P.P. Исторически музей ПОПОВО Българинът от снимката се казва Марин. роден е в поповското село Конак. Не е капанец, да уточним за тези, които го определиха. бил е полицай през 20-те и 30-те години в поповското полицейско управление. Наистина е бил огромен с ръст от 230. Носят се легенди за силата му.
 
*- Прераждането. За наличието му приведени безброй примери, а живото доказателство  съм и аз. Аз бях Атила. Религии дължат съществуването си на феномена Прераждане.
**- виж Ист Анарх т.  гл. 



Гласувай:
5



1. syrmaepon - Веднъж пробвах да си изчислявам в ...
13.06.2015 10:00
Веднъж пробвах да си изчислявам в кой век съм живяла в предното прераждане и се получи 10 век на територията на днешна Румъния ))) Дали да не взема да се заровя в румънския.

В съвременните българи са наслоени гени от много популации от различни миграции - и по-древни и по - късни - това отдавна са отбелязали чужди учени. Проблемът е в отсяването - много трудоемко нещо.
цитирай
2. germantiger - ...
13.06.2015 20:22
По баща гот германец Максимин за сефте виждам вероятно на монета...

Антгропологичния му тип е вероятно дало-нордичски характерен за германо-скадите и това ясно личи от изворите като описания на Цезар до антрополгията (не социалната).

Издадена волева брада, мощна костна конструкция, решителен поглед, изострен нос, макар подобен нос да имат и част римляни.

Благодаря чифуте за образа на Максимин - в профил не бях го гледал ;)
цитирай
3. marknatan - ха ха ха монголските воиини са и п...
13.06.2015 21:40
ха ха ха монголските воиини са и правили нещо на тевтонската овца и се е преродила в швестерче ха ха ха бегай си татуирай турки руни за доказ га сте се домъкнали в еуропа

цезар никога не е виждал " германец" Описва ги го това което му е казано за тях от келтите, т.е. нищо не е истина като си е натаманявал за да облсужва политическата му линия
"Гермаците " преди Тацит нямат нищо общо с германците след него. Появяват се нови хора също наричани "германци" от историографите на Свещената Римска Империя превърната от папската администрация изградили "Германия" и "германците" на картата на Европа за швестерите


Задръстеното прутенче не знае кво е Прутения и как в 17 век я наименоваха Бранденбурска Прусия, не му е ясно, че никога на изток от Ряката (Рейна) не е имало "германци",хе ле па за техното "народностно" име в мн.ч.. Га Ромите преминаха ряката на восток, скита Ерми от Панонията долетя и им затри легионите, ма той ,Ерми, бил Арминиус у "Ромските" тефтери, и значи "Германец" ,щото Ряката , Рейн била днес в Германия .
цитирай
4. germantiger - ...
14.06.2015 00:29
Цезар вижда и се бие с германци, дори ги бие, нещо повече Ариовист получава от него титла Рекс Германорум...

КАТО НЕ ЗНАЕШ НЕЩО - ПИТАЙ - НЕ Е СРАМНО ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3865790
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930