Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2015 12:55 - Тука има, тука нема,... лиценз. Да запалиме свещичка за българския футбол или да бъде спасен с американски образец профи лига
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1557 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2015 13:58


 "Ела моме да те оправя"  се превърна и мотото за спасение на бг футбола. Изведнъж спасители не липсват. Надървиха го и тръгнаха да се предлагат. Тя, Цеца, момата четиредесет и осми набор, ама нейсе. Зестра  има и то изглежд е много необходима на някои от новонадървилите го спасители.

ФК "Левски"  даже в същия момент си е намери спасител. Той, че и набожен. Не бил ал 300 000 лева и дедо Боже го бил наказал. Слутняк. Не тебе те наказа дедо Боже , а " Левски" наказа с тебе.  Да Ви бъ в бизнесмените. Пари имат да си купят Африка на перуката, а  на селски хитреци служат и им обират паричките на тука има тука нема , лиценз.  Папата на Николай Михайлов  за доказ даже изпратил ено писмо до Ватикана (УЕФА) и тутакси им върнали отговор на българите по зададените въпроси, като папа Николай на Българите и ега го развяват за доказ. Мушмороците от УЕФА по въпросите за расизъма и хулиганизъма не могат да земат едно адекватно решение, мълниеносно се заинтересували от работите в двора на Перуката и проявили самоинициативата да му пишат !?
Докато ЦСКА и ЛЕВСКИ, Локомотив сф и някои от утвърдените футболни областни школи не направят професионална организация хамерикански тип областна гордост от която нема изпадане от елита, а само евентуално преместване в друг град на ранчайза, селските хитреци бай тошов тип на зтя му и поколенитео на периката със сиви кардинали ще си пълнят гушите с размахване на лицензи.   Ситуацията е "Уин", "Уин" за тези бизнесмени, които не могат да се усетят, че им завличат парите селски хитреци с търкаляне на аналгинчета. Професионална лига американски образец е единственото спасение за Футбола на България. Хладнокръвно рализирана и работеща, която ще стане гръбнака на най-обичания български спорт  За три години без приходите от грандове метастазите на Иван Асен ще бъдат задушени и ще са готови задушница. Или днес да запалиме свещичка за българския футбол.
  Професионална футболна лига дала на " франчайс" тимове на големите областни градове и утвърдени футболни школи от които няма изпадане по американски обрзец на професионалния спорт е панацеята за футбола на БГ. Професионална лига съставена от ЦСКА, ЛЕВСКИ, Локомотив Сф и някои от лицензирани на Лигата ще спре метастазите на мутренското държавно първенство обслужваща вече десетилетие мутренския образец въведен от отговорните другари и ще възстанови старата система на елитните спортните школи прилагана понастоящем в САЩ за всички професионални отбори.  Перукарите се издържат от посещенията на такива отбори, като грандовете ЦСКА и ЛЕВСКИ. Пената пак беше култов пророк с изказването, че ЦСКА във " В" груп ще остави селата без крави. Ми те кравите се пасат по герените, сега целата околия ще хукне да гледа ЦСКА, не само Делиормана по три пъти годишно да си пълни селския стадион. Селяните , като ги докараха с музика от Делиормана, да играят в София, щото УЕФА не одобрявали селския им стадион къф отбор по критериите на перукта се явяват тогава? и в коя селска група трябва да играят, че парвенюто да имат претенции, че бил шампион в нагласеното мутренско първенство на перуките. " А" РФГЕТА , Б е рефегета, Ве групи и тем подобни простотии на шест милиона оскотели гибона са им малко множко и маймуните не се усещат, че издържат  я разни мутренски парвенюта и делиормански крадци на витамини от кайсии, я поредната им перукообразна иновация в нагласено селско първенство имитация на спорт за мутри  



Гласувай:
1



1. rizar - Още в края на 90-те години един американски посланик
28.06.2015 22:39
каза, че ЦСКА трябва да бъде закрит .

Дядо Боже не дава ! ЦСКА во веки веков !Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850441
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031