Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2016 08:37 - Малко Статистика, тази на св. Петка, в помощ на " науката" Славистика и братя Грим
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5119 Коментари: 8 Гласове:
5

Последна промяна: 15.06.2016 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Знаете ли, че Ж. Желев е разбил марксленинизъма с доказите на марксленинизъма, за което е получил титлата президент? Това на науката Славистика не може и посмъртно да и се случи, да ги уничтожат с техните им доводи. Поради, което ще прибегнем до услугите на една друга лъженаука Статистиката. Статистиката, ако не се използва за предвиждане на президентски избори, печалба от тотото, игра на борсата и др под капиталистичски изми, може да послужи, като оръдие на труда в ръцете на гробокопача. Някой умен човек беше казал, че славянската империя е колос на глинени крака, не знам кой точно го беше казал, може и да съм аз, но точно е казано.
Ще изпозлваме науката Статистика, като чук да разбиеме лъженауката Славистика.

Една малка стъкмистика е напраила кака преписвачка на сръбска скара, като е изброила изчерпателно, де що има творби за св Петка Търновска, като момата от скромност не се прави на ибан Стояноф да тръби де факто, че тва е на български, по дифолт езика на науката.

Директно на Вашите екрани статистиката рзделена за целите на Науката Славистика по местонахождение, та и ударих големо бройкане. Нейсе,  момата не е математичка статистичка, та и е простено.

Цели 80 ( осемдесет произведения) съхранявани от Баптиско до еГейско море. само за св Петка Търновска.
image
image
image
image

Произведенията са посочени да са от широк времеви диапазон:  от XIII до XVIII век.

От тях в едно единствено произведение редом със службата за св Петка Търновска се съдържа и служба за братя Грим.

По законите на математиката, теория на вероятностите, или на статистиката, въпросния единствен източник съдържащ едновремено  служба за св Петка Търновска, светица наложена в XIV от  св.св. Патриарх и Евтимий, и служба за братя Грим, трябва да бъде задължително последният възникнал хронологически, т.е. в най-близко време, а с отдалечаването му назад във  времето трябва да има налични прогресивно на отдалечването  увеличаване на наличните служби следващ по-ранния образец. Тук източника е един, т.е. това може дабъде само най-късния.

Преглед на датировките на научените работници и техните научени сътрудници показв, че от XIII век е един единствен източник.

Всичко останало са в диапазона XIV - XVIII век.

Изненадата е пълна, когато разберем, че противно на законите на математиката и даже науката статистика, т.е статически, ил научно защото не използваме статистиката за придвижване на президенти, само в този един единствен " оригинал " от XIII е и въпрсната служба на св Петка Търновска вместе с братя Грим ! 
Това е прочутия Драгaнов миней  от който руски търговци откъснали 10 листа и в тях, Воала, била службата на светицата на  св.св. Патриарх и Евтимий !

После минал друг руски търговец и той откъснал още шест листа и там пък, да се ощипя, че не сънувам,  била службата към братя Грим!

Е каква е вероятността по теоремата на Бернули да се случи това събитие?

А каква е вероятността такъв миней да съществува в XIII век и после четири века регресия , но вест ни кост за братя Грим, ни църкви, ни параклиси, да не говорим за манастири на името на братя Грим, а тези на св ПеткаТърновска да никнат, като гъби след дъжд, само в Нишко да са повече от 40, за софиско да не говорме  и сведенията за нея да се намират от еГейксодоБаптиско море ?




Гласувай:
5



1. syrmaepon - Бравос, не може да се отрече, че си се ...
15.06.2016 10:49
Бравос, не може да се отрече, че си се потрудил ))). Между другото името Кирил, братът на Методий получил малко преди смъртта си. Така, че е напълно възможно към 14 век вече да е бил по-известен с това име. Да не забравяме, че в тази епоха се заражда идеята за Третия Рим - демек Москва. Всяка идеология трябва да бъде поткрепена и със съответните светии. Но все пак 14-ти век си е 14-ти, не е като да е 19-ти. Не може да се отрече способността на данайците, когато им е нужно, да вадят от коша, вече захвърлени неща и да ги употребят по предназначение.
цитирай
2. anonymousbulgaricus - Концепцията за "Третият Р...
15.06.2016 11:12
Концепцията за "Третият Рим", съотнесена към съответния период не е за Москва, а за Царевград Търнов (Велико Търново не съществува тогава). Тя, за първи път може би е била изречена по времетон а Йоан Асен II, но е превърната в държавна политика - систематична и последователна при най-величавия български владетел Йоан Александър. Патриарх Евтимий и не само са част от моторите - културни и духовни на тази идея. Странно, че този владетел и обкръжението му, които продуцират огромно количество книжнина от всякакъв вид, събират мощи, изграждат, възраждат и засилват манастири, църкви и книжовни центрове от Карпатите до Егея и от Добруджа до Дубровник, първо не знаят и не споменават и не строят и един параклис в почит към светите братя. Не знаят нищо за "славяни" и тяхното просвещаване, а де що, когато превеждат и видят тази дума я сменят с "българи" и за капак пишат с отчасти гръцки, отчасти персийски (български) букви. На български език разбира се. Шашава работа е малко.
цитирай
3. marknatan - Бравос, не може да се отрече, че си се ...
16.06.2016 10:59
syrmaepon написа:
Бравос, не може да се отрече, че си се потрудил ))). Между другото името Кирил, братът на Методий получил малко преди смъртта си. Така, че е напълно възможно към 14 век вече да е бил по-известен с това име. Да не забравяме, че в тази епоха се заражда идеята за Третия Рим - демек Москва. Всяка идеология трябва да бъде поткрепена и със съответните светии. Но все пак 14-ти век си е 14-ти, не е като да е 19-ти. Не може да се отрече способността на данайците, когато им е нужно, да вадят от коша, вече захвърлени неща и да ги употребят по предназначение.


Сменил си бил името КиМ и заради това нямало Църкви на Името му

Клишетата на БАН яджите, че КиМ 10 дни преди да се капичне си сменил името и заради това няма църкви, манастири и даже параклиси на името на братя Грим, защото българите не могли да изберат на кое ма да ги дигнат на Кирил или на Константин е клише на малоумни маймуни, извън науката Славистика известно, като парадокса на Буридан.

Една оФца е поставена хипотетично между две купчини сено и овцата не може да реши от коя да хрупка и умира от глад

Та и българите се чудели на чие име да дигнат църквата, на Константн л ли на Кирил, на Константин ли или на Кирил, чудели се като Буридановта оФца и не могли да решат и заради това не издигнали нито една църква, манастир или параклис, не само ами не е налице и каквато и да е стенопис, иконографски цикъл за братя Грим

Та напълно е възможно ама, ако си оФца серафимка
Ти оФца ли си, че ще използваш подобни обяснения

Вездесъщия има търпение на лешояд и ще Ви чака да измрете от глад
цитирай
4. marknatan - забравих На БАН яджиите никога не им ...
16.06.2016 11:16
забравих На БАН яджиите никога не им се е налагало да обяснат, защонямацърквиманастирипараклиси на братя Грим, защото те " научно" доказали, че братя Грим съществували по агиографски текстове отслед гутенберг

оФцете маймунясали не са се сетили и да ги питат по дифолт на Мисленето отличава оФцата от човека

и сега офците ,като се сблъскват с факта, че няма сведения за братя Гримотпреди Гутенберг ни цуркви нипараклсиси попадат в ролята на буридановата офца какво да изберат Църковната История от след Гутенберг ли Науката История

Ми че дай тогава да изучаваме Църковна История За кво се дублират БАН -яджиите и кадрите на Учението?
цитирай
5. marknatan - Ооооо Сирма, Виждав, много добре ...
16.06.2016 21:39
Ооооо Сирма, Виждав, много добре виждаш щом четеш написаното виждаш, виждаш и църквите издигнати от строителите на капитализъма на братя Грим и преименованите от тях, виждаш и икописа им, само, че по дифолт на

Мисленето отличава оФцата от човека не мож разсъждава

И дори не четеш а си изливаш тъпни по план спам

та не написах ли ти, че това ви е проблема на оФците серафинки и вся остальная сган, че сте в положението на Буридиновата оФца и не мож изберете между Църквите издигнати на името на Братя ГРИМ и изрисуването на АГИОГРАФЯТА ИМ във всички останали български църкви от една страна и от друга от пълната липса не само на църкви манастири параклиси ами и даже и една фреска за бог да прости нема от братя Грим отпреди поадането под турско

Та писах Че все пак парадокса има добър завършек БУРИДНОВАТА ОФЦА УМРЯЛА ЩОТО НЕ МОГЛА ИЗБЕРЕ М?У БРАТЯ ГРИМ НА КАПИТАЛИСТИТЕ И ЛИПСАТА ИМ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО

моле ти се сей си тъпните във ветеринарната долина или из синорите на делиорманската помиярщина
цитирай
6. marknatan - дезинфектиран спам
16.06.2016 21:40
syrmaepon написа:
Не виждам защо да кръщават задължително църкви на тях ? От светци до светци, както стана ясно има разлика. А това, че днес има катедрален храм на името на Александър Невски / и то по предложение на Петко Каравелов/ е показателно само за посоката на политиката в Б-я.
Аз не твърдя, че Константин е автор на кирилицата. Въпросът е дали първата азбука на която са написани славянските книги е глаголицата.

цитирай
7. marknatan - Концепцията за "Третият Р...
17.06.2016 23:52
anonymousbulgaricus написа:
Концепцията за "Третият Рим", съотнесена към съответния период не е за Москва, а за Царевград Търнов (Велико Търново не съществува тогава). Тя, за първи път може би е била изречена по времетон а Йоан Асен II, но е превърната в държавна политика - систематична и последователна при най-величавия български владетел Йоан Александър. Патриарх Евтимий и не само са част от моторите - културни и духовни на тази идея. Странно, че този владетел и обкръжението му, които продуцират огромно количество книжнина от всякакъв вид, събират мощи, изграждат, възраждат и засилват манастири, църкви и книжовни центрове от Карпатите до Егея и от Добруджа до Дубровник, първо не знаят и не споменават и не строят и един параклис в почит към светите братя. Не знаят нищо за "славяни" и тяхното просвещаване, а де що, когато превеждат и видят тази дума я сменят с "българи" и за капак пишат с отчасти гръцки, отчасти персийски (български) букви. На български език разбира се. Шашава работа е малко.


Проблемът на бгпроституцията от секво ниво, от това на научените работници до папагалите на психопата боцман и фЦите серафинки е, че не само не са намерили църква, манастир, парклис и др. под. на Братя Грим и сега, като сирма се осират с профански офчи мисли, но и че в наличните стотици, не ами хиляди църкви манастири и др под няма и помен от светите образи на агиографията на братя Грим, чиято служба била в Сопския миней от 13 век и редом в друг миней от 13 век редом със служба на св Петка Търновска !

Не само, че св Петка има поне 40 църкви в Нишко, ами и във всяка църква не само на името на св Петка ами във всики останали от 14 век насам и не само из българските землища намираме образа на светицата. Във всяка една църква не само тези издигнати на името се намира иконографията, а братя Грим които не били некъф местен култ като този на св Петка Търновска, ами АПОСТОЛИ на СЛАВЯНИТЕ, т е не само при южните славян ами и при северните и при западните и при източнте славяни при католичексите лсавяни във всека една църква оцелела и не на името им трябваше да има Иконографията им.

Оцелелите средновековни църкви са предостатъчно, от тези в Гърция, през Македоня, Сърбия, Албания, Влавко, Молдава, Русия, Киев до православна Балтика, но в нито една не е намерен образа на Братя Грим,

и тази констатация е достатъчно доказателство за идиотизма на Българската Академична Ненаучна мисла, стигнала в унищението си допрестъплението да фалвфицира и участва актвно ведно престъпление, фабрукуване на " докази" за Братя Грим.
цитирай
8. nadzambunata - Айде де, Натане
01.07.2016 12:46
marknatan написа:
забравих На БАН яджиите никога не им се е налагало да обяснат, защонямацърквиманастирипараклиси на братя Грим, защото те " научно" доказали, че братя Грим съществували по агиографски текстове отслед гутенберг

оФцете маймунясали не са се сетили и да ги питат по дифолт на Мисленето отличава оФцата от човека

и сега офците ,като се сблъскват с факта, че няма сведения за братя Гримотпреди Гутенберг ни цуркви нипараклсиси попадат в ролята на буридановата офца какво да изберат Църковната История от след Гутенберг ли Науката История

Ми че дай тогава да изучаваме Църковна История За кво се дублират БАН -яджиите и кадрите на Учението?


Понеже споменаваш такива неща, тука ще те помоля да се предадеш, че не си обладател на вездесъщност. Много необмислено коментира въпроса ми за кубетата на църкви, манастири и по-късни граждански постройки в Австрийския "Вахау"/Варшав. Ужасно уважавам прозрението ти, но явно и при теб не е пълна географията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3865933
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930