Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2016 01:06 - Философски косъм
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3543 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 04.10.2016 08:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Работеше научно в своята тъмна лаборатория за науката в търсене на философски косъм Великия Алхимик. От години славянската наука издирваше философски косъм, който да осветли научно тъмата на християнската наука, в която космите, за разлика от мюсулманската, като матрялни доказателста липсват, в помощ на ДНК-а. Наскоро български научен работник от Делиормана *, имам ли ходжа ли или друг там научен ръководител от академията на Местан, доказа математически, че само от космите от брадата, защото той нямал мустаци, на пророка Мохамед, може да се изплете по един ангорски пуловер за всеки член на меджлиса ** ( турския парламент б.а.), а ако е носел и мустаци и по един пуловер армаган и за парламентаристите от ДПС от братския им, но турски народ. Няма нито един косъм да се разнася от християнската наука за Историческо доказателство в учението.
А матрял в християнската наука не липсва. Ето на, миналата седмица донесоха кошулята на света Петка за армаган ли не знам, временно ли, но и там никакви косми не се откриват.*** И във Ватикана нямат. Да не си кривиме душата, всяка кака, и от тези блока и от онези по-читателките на сръбска скара в БАН-ята, с нормално окосмяване на крайниците и между тях ще признаят, че намират сутрин повече косми в кошулята си отколкото вечер мъжете им в супата. Като, че ли химическото чистене е открито в средновековието от св. св. Патриарх и Евтимий, а не наскоро от Великия Алхимик И като гледаме фреските с брадясалите светци и светици матрял за реликви колкото щеш **** Парадокса трябваше да бъде обяснен научно- как така мюсулманската притежаваше неоспорими матрялни доказтелства  според модерните научни изискания на ДНК, а в християнската и в нейната сестрица славянската наука те напълно отсъстваха.
Заради това Великия Алхимик здраво работеше върху проблемата от много години. Да запуши устата на хулители и оценители и намери философския косъм.
Сега, този претенциозен" историк"   си се напъва да доказва, че Кирил и Методий не съществуват, измислица са?
- Ами това какво е приятели, какво  е това, размаха пред аудиторията Великия Алхимик пликче  съдържащо лъскав къдрв черен косъм- какво е това, приятели, което намерих в брачното легло след посещението на братята Кирил и Методи при на баба Алхимица, приятели на науката. Я дайте камерите да го видят тук по добре зрителите и неприятелите на науката. Ето това е дълго търсения филосфски косъм, размаха пликчето в което лежеше навит, като опашката на прасе накъдрен, загладения охранен, лъскав черен косъм.

От аудиторията грабна микрофона самата mileidi46 - Ванка, Иска ми се да задам нещо хубаво, но не ми идва ,,отвътре"...  Ама той философа е кьосе на фреската от Ватикана, гладък, като яйце, как така намери косъм от брадата му
- Ама кой каза, че косъма е от брадата му, приятели - възтържествуващо погледна Великия Алхимик научната конференция обявена по случай открития от него философски косъм и залата избухна в ръкоплякания. Дори старите академици от БАН се просълзиха.
-Ашколсун Иване , това е от най-чистите славянски косми от Солун, където се произвеждат  най-чистите славянски косми. ДНК- а експертизата доказа приятели, че там се е говорел най-чистия славянски език- рипна пъргаво пръв престарелия академик Ангелов, който и като млад не си беше много читав, а след него и другите водещи от националната телевизия и тези от СКАТ наскачаха и започнах да ръкопляскат на ванката.
Даже рицар се разплака от умиление в килията си от представените научни доказателста от научените работници, вече и на живо, благодарение на
 достиженията на науката.
* * *

* " един разградски ходжа заявява: "Трудно е да се докаже, че всички косми по джамиите в света са на нашия пророк. Но реално погледнато, е възможно много от тях да са истински. Мохамед е бил пророк 23 години, или 276 месеца. Подстригвал се е на 15 месеца. Ако предположим, че брадата му има 50 хил. косъма, за всички подстригвания това прави общо 27 милиона и 500 хиляди косъма."
За да бъдем пределно точни обаче, трябва да отбележим, че ходжата нещо бърка в сметките си и реално космите от брадата на Пророка би следвало да бъдат "едва" 920 хиляди..." Из 168 часа "
Сюлейман паша праща на заточение ямболци заради изчезнал косъм от брадата на Мохамед"  http://www.168chasa.bg/article/5756734

**- турския парламент, в мъжкия кенеф на който след посещението на един американски президент има тоалетна хартия. Няма индикирани посещения на жени президенти от м.род. в изречението, затова информация за състоянието на женския кенеф в турския парламент липсва. но от ГЕРБ са се заели с проблемата б.а.), *** - Да не си кривиме душата, всяка кака, и от тези блока и от почитателките на сръбска скара в БАН-ята, с нормално окосмяване на крайниците и между тях ще признаят, че намират сутрин повече косми в кошулята си отколкото вечер мъжете им в супата. Да престане Българската Православна църква да нарежда сред душманите от Ватикана на три пъти отказали да изпратят расото на брата Грим, и Румъния, че отказвала да даде мощи на светицата и на държавата на ръ бъ на евросъюза и да хване пинсетите и си попълни хербариума на учението за целите с признатия за целите на ДНК научен матрял **** - дори и то ако изключиме кучешката глава на св Христофор



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. iliyanv - Генетика, майна, генетика!
03.10.2016 14:09
Институтът по сравнителна славянска генетика към Делиорманската академия на науките извърши сравнителен анализ на ДНК-данни, събрани от косми на Кире Кападокийски и Мето Солунски и ги съпостави с ДНК-данни, събрани от косми на Тома Славянина. Анализът доказа по категоричен начин, че Тома Славянина не е славянин, а най-обикновено анадолско арменче. Учените установиха също, че между Кире Кападокийски и Мето Солунски няма данни за роднинство по бащина линия. Очевидно майката на двамата братя е кръшнала в определен исторически момент с мъж от неславянски произход.
цитирай
2. saankii - ха..ха..хаа..
03.10.2016 18:20
Натане....
ти си по голям Алхимик..
поЗдрав,брат
цитирай
3. marknatan - Институтът по сравнителна слав...
04.10.2016 08:37
iliyanv написа:
Институтът по сравнителна славянска генетика към Делиорманската академия на науките извърши сравнителен анализ на ДНК-данни, събрани от косми на Кире Кападокийски и Мето Солунски и ги съпостави с ДНК-данни, събрани от косми на Тома Славянина. Анализът доказа по категоричен начин, че Тома Славянина не е славянин, а най-обикновено анадолско арменче. Учените установиха също, че между Кире Кападокийски и Мето Солунски няма данни за роднинство по бащина линия. Очевидно майката на двамата братя е кръшнала в определен исторически момент с мъж от неславянски произход.


В манафската хронка българин на български за българи е записал че Тома Неверни бил Грък Като Слонските братя Грим с майка славянка ха ха ха
При ДНК изследването извършено от проф Пиаца , защото внеговото денка проучване
жителите на Северна Италия един генетичен вариант се споделя само с хора от Турция.
резултатите му противоречат на тези на престарелия славянолог Ангелов доказал денка връзка м/у маджари и българе но никва му славяни и турки , защото унгарците не говорели чист славянски Само в Солун се говорело чист славянски

цитирай
4. marknatan - Натане. . . . ти си по голям Алхимик. . ...
04.10.2016 08:38
saankii написа:
Натане....
ти си по голям Алхимик..
поЗдрав,брат


ха ха хаа

маамата
цитирай
5. marknatan - за написване на моя версия относно ...
04.10.2016 08:43
анонимен написа:
за написване на моя версия относно "косъма". :)

Сурвакар


илирическите герои наблягат на "Философски"

флиянието на единствената българска историческа школана Везд Ист Анарх извън козлофилите е факт
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850955
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031