Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 06:46 - БСП с 99 % шанс да състави правителство "Беров". Бойко бута колата си към президентска република. Безпристрастен анализ:
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1938 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А. Не се оставяйте Бойко да диктува ситуацията. Той се изкарва жертва и спасител и нови инзвънредни избори само затвърждават този му ореол и ще му помогнат отново да се намърда ни лук ял ни лук мирисал на клона, но факта е, че ситуацията еднотипно се повтаря вече 20-тина години и при следващото раздаване на картите ще се получи същото. Неговото хленчене е бягане от отговорност и липса на кураж. Което се отнася за цялата политическа класа. Та те бягат от поетия с народа договор, да бъдат избрани за народни представители и да изслужат мандата си. Не става елита  при първата трудност да бяга от договора си, а да се търси отговорност и налагат наказания за неизпълнение на договори ( отговорности б.а) от другите субекти в държавата на ръбъ.
Ако държат на парламентарната република Народните представители трябва да се земат в ръце и да изпълнят мандата си, те са изпратени там да работят по силата на обществения договор, а не да се харесват.

Ако не, се преминава към вариант

Б. Президентска република, за което работи Бойко.

Което най-вероятно не е негова собствена идея, а разработка на кукловодите, които реализираха безполезността и опасността на сегашната ситуация, в която ролята на ДСП отслабна и е на път да бъде подменена от контролирана от чужда държава  в лицето на Туркия партия.
 Мозъчния тръст контролиращ държавата на ръбъ в евросъюза е същия от т нар кръгла маса, с видни представители Ахмед Доган и другите присъстуващи тогава и техните наследници.  Лично Доган е работил и работи единствено за интересите на България, но осъзна сериозността на сегашната ситуация, България в сегашната политическа система да стан заложник на чужда държава и даде благословията си за единствения възможен изход от нея: Президентка република, която напълно  елиминира влиянието на турската партия.

За изпълнението на този план доказатествата са налице.  С цел запазване лустрото си и привлекатлността си за избирателите, като първия Президен на Третата република, която ше е президентска република, т.е. постта  запазен за него, Бойко  издигна неизбиремата кандидтура на Герб, като постави крокодил за кандидат президент. Не е нужно да си Калигула, да знаеш, че и кон да сложиш, ще го изберат. Но не и крокодил. Обиден конния народ, който никога не се е имал за бананова република, предсказуемо избра тронския кон предложен му от БСП. Поредния никому неизвестен до оная нощ генерал от дълбокия резерв на ченгетата след Богомил Бонев и  самия  Бойко издигнат до високия етаж на властта.
Това съхраняа чиста и неопетнена кандидатурата на Бойко. Ето той се бори мъжки, но загуби честни и почтено. Ех, само ако се беше кандидатирал, ние щяхме да го избереме, съжалява опечаления народ. И наистина Бойко ще бие всеки . Но не и ако за пореден път издигнатия от ГЕРБ кандидат бе избран за президент; Когато дойде избора за президент на президентската република ГЕРБ биха били девалвирни в очите на избирателя и избора на поредния техен кандидат макар и Бойко не би бил гарантиран.

Тук идваме до третото доказателство. Необходимост от промяна на Конституцията. Съвсем случайно напоследък се говори за Велико Народно събрание, което можело да решава редица разни проблеми веднъж избрано но пък видите ли трябвало да има конкртен повод за да се свика. Въвежднето на Президентска република е точно този " скрит" повод.

Бойко разигра добре ролята си и ще бъде първият президент на Третата република или Туркия ще диктува в скоро време играта на съюзника си  в НАТО и на политическата сцена. Което е игра с огъня предвид изказваниятя на Ердоган за нови граници и възникване на нови турски държави жадни за рзпределение на границите в Европа в лицето на БЮРМ, не скриваща интересите си към областта Македония на Република Гърция.




Гласувай:
2



1. merlin68 - След като се оказа, че европейският ...
18.11.2016 21:41
След като се оказа, че европейският цилиндър ни ръби на чутурите, ще трябва да направим нов цивилизационен избор, към фесовете ли да се върнем, или към ушанките... то не се знае въобще дали ще има избор
За Бойко няма никакво значение дали ще се нарича президент или премиер, защото той си е губернатор, при това без бъдеще.
цитирай
2. marknatan - не е патурски не е и по руски а е убава ...
18.11.2016 23:45
не е патурски не е и по руски а е убава работа ма италианска

бойко никой не го бие да си дава оставката казал бил ми ясно е че ги мотивира ма такава овърриакщън както казват краварите намирисва на болна менталност от де на къде требвало с изнудване да се работи в политиката ако не ми избереш каката не ме заслужавате !?
ония па му я приеха щото са същите дебили и за два дня реотаните им не мое да стоплят
Са като се освестят ще осъзнаят че са изпратени там да работят а не да се харестват за тва т 1 от безпристрастния ънализ
че от факта че лицето което няма и никога не е имал 50 % от нарродния глас може да бламира народното събрание то това народно събрание е виновно не бойко
ако не се стига май до т 2 щото за такава мерзост на полит елита трябва да се земат мерки кардиналите например ги затварят на хлеб и вода докато не пуснат бел дим ха ха ха в бг треба има грозно наказание от конната орда Не си си изкарал мандата щото си калпав немаш право да се кандидатираш за 10 г на обществена служба щото си си развалил кредитния рейтин и заемодателите ти немат доверие
цитирай
3. krumbelosvet - Множество верни мисли,
19.11.2016 10:33
но който и да дойде, и даже случайно да изненада чуждестранният кукловод, той, кукловодът, все още има знания и всякакъв ресурс, да наложи волята си. А тя май е - България без българи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3864336
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930