Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2018 02:39 - Джан джун глей ся как се прави депутат от Партията на Слави. Великия Алхимик емигрира .
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 959 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.04.2018 02:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Едно време  в БГ си внасяли царе от чужбина, после даже си внесли един за министър председател, но сега се готви внос на цяло Народно Събрания! Чалгаря Слави води  печалбари от чужбина  да ни оправят! 
 
Джан джун глей ся как се прави депутат.
 Гледайте .  Но за Бога не ги слушайте!

Ми гледах. Но трябваше и да не слушам. Гледах, гледах аз на запис как Солташак Чалгарийски и оркестър Слави изнасилиха Емил Димитров. Не, че Емил би имал нещо напреки, но от обещаното за 700 дни да ги слуша съжалил, че се завърнал в бащината къща от Франция много рано. Сега можело да бъде депутат!  Такъж джан джун, такова фалшиво пеене и свирня, такава какафония изисква талант, чалгарски.

Пуста Чужбина, ама кви патриоти отглежда, като турски домати. От Цар до чалгар. А вече и депутати. За турските депутати и албанските минарета стърчащи в небето между трите морета на п-ова по-късно. Тях ще ги анализираме последно.

Как сега  Великия Алхимик  да не емигрира, да се жертва за депутат.  От жертва на Солташака Чалгарийски и оркестъра на Слави да се вертва за депутат има само една крачка. Екскурзия в Турция !

За да се квалифицира и има необходимите качества необходими за депутата на чалгата, първото условие от което е да не живее в БГ-то. Без Савецкия союз разбира се. Там печалбари нямало, плащали в рубли. На по-късен етап в развитието на задълбочаващия се англосаксонски абцес може да  се изисква руски шпионин и с цел установяване на демокрацията да се  прибегнат до услугите на живеещи в Русия-  така де, ако за развитито на демокрацията на балкона  на чалгата им потрябва руски шпионин.  Тея сегашните дори това не можаха да направят  и се провалиха в очите на демократичния свят!
Но те винаги могат да напраят един кастинг за Русия, страна огромная,  все ще е намери някой кандидат за руски шпионин.
На този етап обаче в развитието на демократичните процеси   предвидливо в партийните листи няма  успяващи българи в Русия!  Всички успели българи кандидат депутати в  партията на чалгата живеели на запад.

Джан джун глей ся как се прави депутат от Партията на Слави.
Как Великия Алхи8мик да не  емигрира ?

.
Джан джун глей ся как се прави депутат. Нация техническа
 Гледайте .  Но за Бога не ги слушайте!

До какво доведе сблъсъка на фейсбук с чалгата на   Нацията техническа




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850736
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031