Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2019 07:41 - ­­­Продават се мамо, белите манастири. С/у 5 млн Сорос си купи и Синод
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5017 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.02.2019 07:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След поражението на унгарския фронт, фронтменЪТ на ЦРУ Джордж Сорос смени тактиката "Образование" с " Православие". Недолюбваният в Туркия " филантропист" Сорос си напазарува " Православие". След Патриарх, този на Истанбул, вече си има и Синод, софийския.
Въпрос на броени дни е  към тях да се добави и този на Скопие, включил наскоро  за целта в титлата си термина " Първа Юстиниана", чието признание ще бъде изпратена с "депеша" ( топос б.а.), като на " украинците".

Знаете ли, че на старите географски карти, долната българска земя около Охрида и Адриатика се нарича , тоже " Украина".  Ще кажете, че фактологията ми е грешна, няма патриарх на Исламбул, има патриарх на Константинопол.

 Да, ама такъв  град Константинопол днес няма, как да има несъществуващ град патриарх, освен , като почетна титла?

И колкото и да е почетна една титла, и какъвто и да е сана на един духовник, той си остава физическо лице, простосмъртен и не може да се бърка в делата на Църквата. Защото какво е Църква, Еклесия, Собор, ако не съборът църковната общост  на Светата  Православана Църква, които по дефиниция  на дебелата книга на са физически лица,  не са  едно физическо лице, простосмъртен изявяващо се кощунствено за наместника на дедо Боже на земята, за каквото претендира католическата ерес провъзгласила маниакално епископа на Рим за жив " Хесус". 

Светото Православие е Църковна общност, т.е. сбор, общност от Църкви, и опита на едно физическо лице да се изявява за Църква е кощунство и ерес  по канона на християнството.


Но, ето, че пешката на Сорос в Исламбул обяви шах и за да се подсигури с/у 5 млн лева направи и рокадото в София , като си купи и Синод. След няколко месеца пък ще бъде придвижен и офицерът йезуит на ЦРУ в Раковски и атаката на черните ще завърши с депешата за признаването на Охридската Българска Архиепископия Първа Юстиниана от турския гражданин и гръкоман на ясла при Сорос за " северно" македонска, т.е. в очите на изявления гръкоман икуменист и сочзниците от НАТО, " гръчка от време оно", да поясня, че икуменист означава ватиканска подлога, бореща се за установяване на властта на йезуитството над , каквито са и соросиадата. Липсата на незабавна  реакция на Св Синод по украинския казус, ще направи безпредметно  обжалването на мнго вероятния да се случи в следващите седмици казус Скопие с който Охридската Българска архиепископия ще стане Скопска

В БГ тези от соросиадата ще ги познаете по тези им изявления за обединение с Ватикана или по използванео на типичния само за США негатив термин " комунис" . За справка  в България никой и никога не е изпозлвал този термин, а се изпозлваше епитета, " партийци" , и никога " комунист", като негатив, т.е. здравомислещия български народ, не можеше да бъде излъган и не случайно дедо Боже е казал " Глас народен, глас Божий", но както соросиадата предвидливо извади Народа от републиката на Борисов ( РБ б.а.),  с термина на ЦРУ "комунис"  строители на капитализъма, като всички идоктринирани отрепки работят  с тесногръдието си  за изпълнението на плана на ЦРУ за присъединяването на територията на България , главно към Ромъния, но има и нещо за делено за " северна " македония и егейците окупирали българското беломорие, дали турци , дали гърци се в д-то.

Но така както спецялистите от ЦРУ изчислиха, че без изключение и за да отговаря на определението " българин" като народност , без значение математически дали с плюс или с минус, питайте всеки борсов спекулант или математик, той ше потвърди, че дали една акция или вероятността за събитие е мръднала 50 % на горе или 50 % надолу, то риска е един и същ, уникалната българската душевност в своята национална характеристика задължително съдържа  константата  " Русия"  или в положителен или в отрицателен знак и взеха решение, че ­­­­­­­българите са недопустим рисков фактор и трябва да бъдат заличени,  това направи и Путин.

Путин, който добре познава Историята отдавна знае, че на Балканите му трябва един единствен рубеж  и това е Сърбия и Русия ще се окопае там, което за съжаление прави плана на ЦРУ за ликвидиране на България почти необратим. Нещо повече Путин ще го втъкне на ръбъ, тъпкано ще и го върне и ше закопае тази държава, която ще се набута с реализация на газопровод, но след приключването на проекта и задлъжянването на соросиадата руския газ ще бъде отклонен през Гърция. и за соросиадта няма да има нищо по лесно да довърви плана си за предаване на тази територия за администриране от Ромъния .

Единствената малка надежда за България за спасението на тази държава и малкото останали българи остави тази, която бе причината са създаването на тази държава България, а имено Православието. Православието за България, е не само религия, но и първопричина за национален индентитен, създаването на българщината , националното осъзнаване е дело само и единсвено на Православната Българска Църква и на никой друг.

Едва сега в тези смутни времена може да разберем, защо при падането на България под Турско, българите не се грижат за : нацята" а единствено ги е еня за " православието им" дотолкова, че свидетеклстват, че държат вярата на цар Шишман, както е засвидетелствувано в  известния надпис на севаст огнян. Парадоксалното е, че именно православието ще стане и причина за отчуждаването на една голяма част от българската общост и превръщането им в чужди граждани, главно гръцки, но и турски , т. нар. Патриаршисти, които не следват света българска православна вяра и нейата екзархия, а като днес, вървят като овце на заколение след фаливия си пастир, турския патриарх в исламбул. И в това обаче се крие зародиша на новата българска нация 

Новите патриаршисти на сорос успяха за 5 млн лв да си купят св Синод и подклъгани от нискоинтелигентните си теолози на държавна ясла, че взимат правилната изчаквателна позиция отложиха с фалшивия претекст за " каноничност" обявявабето си против неканоничното обявяване на Автокефалната уйкраинкса църква от едно физическо лице, независимо от духовния му сан, което не е по православните канони, наследника на Христос на земята, да спечелят необходимото време и същото физическо лице на служба при сорос ще обяви и Скопие за наследник на Охридската Българска архиепископия Първа Юстиниана, и тогава , каквато и да е реакция ше бъде късна, от светата православна българска църква ще бъде изрязана плът от плътта и.  Св Синод трябва да действува незабавно и да реагира мигновено се обяви отново против исламбул, както го направи с Исламбулската конвекция, защото с изчаквателната си позиция се обрича на унищожение.

Пешките са вече подредени и ходовете се разиграват. " северно" македонския президент не случхно съвсем наскоро се видя със сороския патриарх в константинопол, след което дойде и депешата за Украйна. А     в навечерието на може би обявяванео на решение на св Синод, соросиадата купи мълчанието на клира по един дебелашки и грозен начин. Пред очите на миряните и обществото шишкав отец стоеше диван чапраз пред дерибашията. Поне едно да бяха научили от США , а имено да финансират Църквата с благотворителност, с да дават  тези средства с дарения  преуспявашите фирми на капиталистите , както е у янките, а не по дебелашкия и безпардонен начи, да демонстрира, че си купиват и Църквата., Очевидно, че че това бе нужно някому, като контратежест и веднага се появиха и дежурните клакьори да изискват и подчиненеитео на Църква и реякцията не закъсня св синод отложи гибелно да се произнесе по казуса засягаш устоите и., без да осъзнава, че решение тряба да има сега в този момент, независимо в подкрепа или не, за да се подсигурят  в случай  последващ изпреварваш ферман за признаване на Скопие, когато ако това стане, което е много вероятно реакцията ще б6ъде и закъсняла и неканонична, зашото не са реагирали за украйна, при индентични случай.. .




Гласувай:
4



1. merlin68 - Да, така е но все пак църквата има ...
06.02.2019 22:25
Да, така е но все пак църквата има хилядолетна история и е преминала и през по тежки времена, а и не за пръв път са я подкупвали. Същото се отнася и до България.
Ако питаш мен, България ще се запази до края на света.
Лошата новина е, че той май наближава.
цитирай
2. marknatan - Маймуняка мерилин проповядва с ...
07.02.2019 06:07
Маймуняка мерилин проповядва с Великя Алхимик Култа към братя Грим и защитава не истината а " шуробаджаначеството " в Исторята тръгнал да си пъха гагата
В хилядолетната Българската Църква няма братя Грим, а тази днешната не е хиляддолетна и не е българската, няма и един век, въпреки, че аз изрично и отдавам заслуженото по създаването на нацята " славянска" и възникването на државата . Не се е подкупвала а е , а е правила компромиси, но сега прие подкупа и предаде каноничните християнски принципи на Учението и върши с мълчанието си извършва предателство към отечеството си което може да доведе и най вероштно ще откъсне плът от плътта на хилядолетната българска църква, но на тях не им пука, зашото те не са Нея. Тази Църква е млада и се учи на изкуството на компромиса, но когато се застрашавата устоите и съшността ти компромис не се прави зашото това изкушение е от Врага, а те тук дори не мога да осъзнаят кой е Врага ( врага-така във ранното възраждане са наричали Нечестивия б.а)
цитирай
3. marknatan - връшам ти писмото на лични пиви пред всички и не трий
07.02.2019 06:17
Здравей!
Няма да допусна заяжданията ти с Иван в блога ми. Изяснявайте се на други места.
Ако ти е кеф заяждай се с мен, нямам против и няма да те трия. Иначе коментара ти е верен и ти го връщам обратно в случай, че искаш да го преработиш в частта за Великия Алхимик.

След Втората световна бг остана на картата на Европаблагодарение на савецкия саюз, по време на Войната бг проституцята я бе продала на туркия, а след нея щеше да бъде разсфасована, като след Първата
абе те не знаят кой е дал азбуката на българите, мислят, че е Великия Алхимик, защото той е заварил славянските братя с жена си и даже са го искали от чужбина заради това! иначе за войнита е, като с женита. говориш само зА последната в която си затънал до уши, т.е. с/у кумунизъма и социализъма / или тази в к/о си победил/ти нмай не гледаш исторя бг и кучето на павлов или по-точно повече ги гледаш републикаските тв та и спецялно тая на политкомисаря Кошлуков Как да схванат назначенте за историци че плана за затриване на тази случайно ъсздадената држава е от преди дедо маркс Как да схване бг проституцята, че педерасът Фердинанд и германския му генералите обезкървили бългрите и лишили ги от млададат им интелигенция за поколения напред, изпълява плана на Австроунгария, когато напада Сърбия и Гърция с цел да имат обша граница

Изпратено: 29.01 20:24 От: merlin68
цитирай
4. merlin68 - Здравей! Няма да допусна заяж...
09.02.2019 12:12
marknatan написа:
Здравей!
Няма да допусна заяжданията ти с Иван в блога ми. Изяснявайте се на други места.
Ако ти е кеф заяждай се с мен, нямам против и няма да те трия. Иначе коментара ти е верен и ти го връщам обратно в случай, че искаш да го преработиш в частта за Великия Алхимик.

След Втората световна бг остана на картата на Европаблагодарение на савецкия саюз, по време на Войната бг проституцята я бе продала на туркия, а след нея щеше да бъде разсфасована, като след Първата
абе те не знаят кой е дал азбуката на българите, мислят, че е Великия Алхимик, защото той е заварил славянските братя с жена си и даже са го искали от чужбина заради това! иначе за войнита е, като с женита. говориш само зА последната в която си затънал до уши, т.е. с/у кумунизъма и социализъма / или тази в к/о си победил/ти нмай не гледаш исторя бг и кучето на павлов или по-точно повече ги гледаш републикаските тв та и спецялно тая на политкомисаря Кошлуков Как да схванат назначенте за историци че плана за затриване на тази случайно ъсздадената држава е от преди дедо маркс Как да схване бг проституцята, че педерасът Фердинанд и германския му генералите обезкървили бългрите и лишили ги от млададат им интелигенция за поколения напред, изпълява плана на Австроунгария, когато напада Сърбия и Гърция с цел да имат обша граница

Изпратено: 29.01 20:24 От: merlin68


Или изводът е ясен - с магаре като теб по човешки не бива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851461
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031