Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2019 05:17 - Великият Левски е бил социалист!
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3657 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2019 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                  image                                        
" -По тогавашному ние осъдихме на смърт един нехранимайко,  който насъскваше покорния народ против вътрешния ред на държавата... - Нима занимаемата от Вас, тогава, държавна служба и ордените си турихте по високо от народните интереси?- шеговито запита по-младият господин събеседника си . - Защо не, нима висшите и нисши чиновници  на свободна България не правят същото днес "
Това, неуважаеми зрители, не е запис на Елена Йончева.  Това са "" пророческите" думи съдържащи се в разговора на Стоян Заимов с убиеца на Великия Левски, които днес се превърнаха в доктрина на соросоидите управници на " свободна " България.
" Да съдбата е не само духовита, но и злобна шегаджийка, на бившите си нехранимайковци, ратници на правдата и свободата , днес тя паметници въздига, а на бившите избраници, РАТНИЦИ НА ТУРСКАТА ТИРАНИЯ, с " трен де резил " в царството на резила на Плутон ги проважда." , завършва Стоян Заимов.
Само ако знаеше г-на Заимова каква злобна шегаджийка е съдбата ! Никога не би написал тези думи, както и свидетелството, че Великия Левски е социалист, доказателства, които пречеха и на строителите на Царството за чудо и приказ и на теъхните наследници следовници на марксизъм ленинизъма, които също не припознаха френския социализъм на дякона за да не опорочат идеологията си.
Неопровержимите доказатества, че Васил Левски Дяконът е изповядвал социалистическите идеи, идват не от къде да е,  а от единственото описание  и намиращата се в него фактология използвана от БАН- яджиите, за най-пълно и достоверно пресъздаване живота и делото на Апостола на Свободата. " Библията" на не кой да е , а на цитирания по-горе, с чиито редове започнахме, Стоян Заимов. Ако има и се изпозлва каквато и да е фактология от БАН яджиите, по каквото и да е било свързано с Великия Левски то е от там, та чак дори в преразказите на коваревски свидетели от 1937 г " досетили" се да са в ползу роду. На практика от неговото независимо изследване, жъпреки претенциите  за научност на превърнатото в БАН книжовно дружество,  няма друго независимо и директно научно проучване на делото и живота на Апостола на свободата , а всичко се превърна в преповтаряне на изнесената от него фактология на " изследователите " или кошаревските им свидетели.
И ето там Стоян Заимов пише, че в Белград " Каравелов проповядвал на златната младеж социалистическите идеи на Сен Симон "  Ще опонира бг проституцята, че това не е директно доказателство. че Великия Левски не е директно упоменат и да се прави извода, че Дяконът е заразен от социалистическите идеи, като част от тази златна младеж, е пресилено и невярно.
Като, че ли Стоян Заимов е знаел, какво ще опонират БАН яджийското котило обслужващо винаги чужди исторически интереси та е натъртил и е записал в книгата си за Дяконът следното, :
"Авторитетното влияние на Л.Каравелова върху духа на Левски е било толкова силно, че
дяконътъ се заразилъ отъ социалистическите утопии на Сен Симон"  ( спазен правописа б.а.)
И не само там, а и на други места Великия Левски за доказателство на влиянието на Каравелова изпозлва неговите изрази, т.е. натъртеното от Заимов виси със страшна сила над бг-проституцята, която 150 г. си прави оглушки за социализъмът на Великия Левски. Сякаш лозунга му не е " Свобода, Равенство. Братство", а "  Демокраця. Почести. Богатство " проповядван до соросиняване от назначените от власта историци днес, преди загърбван от строителите на Царството  за чудо и приказа, а след това , за да не им е уроки на марксизма ленимизъма френската Социалистическа Идея на Великия Левски, тя бе опосрана и от едните и от другите, хеле пък днеска от студиото на Кучето на павлов и безконечните му кбиги за левски, или от сганта в исторя.бг назначена от поилиткомисаря Боклуков да провежда пъклената линия на плана сорос на цру до пълното затриване на Българското отечество, в кето много българи и българщина не останаха, та за един Левски ли ще се сещаме всяка година на 19 февруари.
                    image



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Още малко и ще го изкараш
18.02.2019 08:29
онанист. А защо не и хомосексуалист?!

Това е поредната ти грандиозна тъпня!
цитирай
2. marknatan - онанист. А защо не и хомосексуал...
18.02.2019 10:24
apostapostoloff написа:
онанист. А защо не и хомосексуалист?!

Това е поредната ти грандиозна тъпня!


пред фактите звездобройците мълчат. дори да са за хомосексуализъма на великия Левски
цитирай
3. krumbelosvet - "Неуважаеми зрители" вика авутра
18.02.2019 18:59
Един НЕУВАЖАЕМ автор, голямо доверие ли заслужава? Нещо не се връзва, комунистите да са крили социализма на Левски. "Щото бил на Сен Симон". Ми чий да е в ония години?
цитирай
4. marknatan - Великия Алхимик и две три офце, ...
19.02.2019 01:47

Великия Алхимик и две три офце , чете тук по 20 ина пъти
За мен е необяснимо да не се набляга и преди и сега на казаното за него от Ст. Заимов, " че
дяконътъ се заразилъ отъ социалистическите утопии на Сен Симон", имено във връзка изграждането на една социално справедлива държава, каквато е Народна Република България. В търсене на рационално обяснение, защото наистина Народна Република България е социално развито и прогресивно общество, което няма да бъде достигнато скоро от друга държавност на планетата, и маймуняците не осъзнават , какво унищожиха, с това казано, не отричам,че като всяка държава си е имало совите проблеми, но в сравненеи с други народи и техните опити, тяхното ниво на деградация и безнадежност в някои техни области и територии, опустовението което е нанесло капиталистическото общество за двеста години, визирам заедно и северна и южна америка, няма да бъде постигнато в България и след хилядолетия, и в тази светлина да не се пдочертае ,че това бе и цел на Великия Левски , че това е изначална цел на българското племенно общество , а не е привнесена чужда идея на марксизъм ленинизъма, че марксизъм ленинизъма само са допринесли за развитието на Делото и Визията на Левски, но така те щяха да се явяват в подчинена и поддържащша роля и аз в това виждам незиртъкването на чисто българския характер в необходимостта от изграждане на социално справедлива държава , което за стъжаление се подменя от соросиадата в душевността на българина, а то е там , налице е и ситуацията във всеки един политически момент го доказва. България излиза, като едно сплотено племенно общество от Турското робство, привнесения капитализъм поради маймунячеството и ниската интелигентност на вносителите не можа да намери и пусне корени у българско, а сега реваншизъма на осакатеняците наследници на Царството за чудо и приказ отново поради липса на интелигентснот нисши и висши чиновници, обслужващи двуличния подход на запад по отношение на българския народ, но от осакатения народ няма какво друго да бъде произведено и това се изпозолва от соросиадата , довършват пъкленото дело по затриването на българите и държавността им и работата по плана сорос на цру за зтриването на българия и предаването на територията и за администриране на ромъния
за илчстрация т нар ' цигански' проблем или този на трските малцинства, ами не са само тези малцинства в българия. че да се говори и изтъкват техните проблеми като нарувения за правата и свободите на гражданите , едно античеловеческа абсурдбна посртановка в разрез с универсални човешки правА, ТА В БТЪЛГАРИЯ ИМА И АРМЕНСКО МАЛЦИНСТВО И РУСКОБЕЛОГВАРДЕЙСКО И Т НАТ малцинства но не спазването на принципа на великия Левски за РАВЕНСТВО. доведе до циганизиранетои и турцизирането с цел унуищожаването на българия, защото РАВЕМСТВОТО означава РАВЕМСТВО пред закона, а всеки път когато ТУРЦИТЕ извършваха терористични атаки или циганите престъпления западните общества хулеха и демонизираха българия, вместо да изискват да се прилага равенствот пред закона и тези лица извършващи престъпление да понесат своята отговорност така както ако0 циган в техните държави или мщсулмани извършат престъпления в технирте държави Това е един от инструментите на соросиадата да унищожи и проведе своя план и забравянето на принципа на великия левски доведе до там че тук да има едно загниващо общество което напълно логчно ше загуби своята държавност и ше зичезне от картата на европа и света , нещо подобно на Византия, за да стен в последствие синоним на назадничавист , като нея в очите на
прогресивното' западняко общество, а това не енищо повече от вечната проекция на борбата между католическаъа ерес и православието. Та НАТо не се бори срещу савецкия саюз а, една несъществуваща държава днес, отказа да приеме Русия за член, а се бори логичнои срещу това което се бореше и тогава Православието и неговите обществени форми, една философия по-гоиляма от живота на хората и държавите.
Единственото спасение е един нов Левски и неговта организация, но за съжаление българия не може да го произведе т е е обречена
цитирай
5. krumbelosvet - Беее чедо богоизбрано
19.02.2019 06:41
Другото добре, но с циганите и турците ИСТОРИЧЕСКИ не е така. В "зрелия соц" Турция успя, с американска помощ, да спечели голямо влияние над българските турци. И да им внуши ДА РАЖДАТ ПОВЕЧЕ, и да им даде надежда за НЕЗАВИСИМОСТ. А циганите, естествено, като раса "от трето-четвъртия свят" си имаха по-висока раждаемост (далече от сегашната ОРГАНИЗИРАНА демографска АГРЕСИЯ). "Възродителният процес" трябваше да реши тия ДВА въпроса. Но дойде цветната "революция", и синята лумпениада беше ПРОФЕСИОНАЛНО използвана от Господарите....
ПП: "Детските" портрети на Дякона носят дух и атмосфера.
цитирай
6. leonleonovpom2 - Работата е сериозна, щом опря до ...
19.02.2019 07:46
Работата е сериозна, щом опря до там, с Левски и краставите магарета да се занимават?
Помпата ти е повредена ли? Напомпи този постинг, без това срама нямаш!
От какво се срамуваш? Да не би да си осъзнал, че се гаввриш с Левски, както и с всичко друго, свято ,Българско
Хайде, може пък наистина да станеш на златна статуетка? Нали имаш мерак да се пробвам! Да пробваме! С магарешка глава-твоята! Може пък наистина да съм алхимик, поне в едно нещо да имаш право?
Не може всичко да е наопаки в тебе!

А Левски не е за магарета, като тебе! Бягай, колкото по-бързо, по добре за тебе!
то и свинете смятат ,че най- хубавите ябълки са за тях и им налитат!
цитирай
7. marknatan - Другото добре, но с циганите и ту...
19.02.2019 09:28
krumbelosvet написа:
Другото добре, но с циганите и турците ИСТОРИЧЕСКИ не е така. В "зрелия соц" Турция успя, с американска помощ, да спечели голямо влияние над българските турци. И да им внуши ДА РАЖДАТ ПОВЕЧЕ, и да им даде надежда за НЕЗАВИСИМОСТ. А циганите, естествено, като раса "от трето-четвъртия свят" си имаха по-висока раждаемост (далече от сегашната ОРГАНИЗИРАНА демографска АГРЕСИЯ). "Възродителният процес" трябваше да реши тия ДВА въпроса. Но дойде цветната "революция", и синята лумпениада беше ПРОФЕСИОНАЛНО използвана от Господарите....
ПП: "Детските" портрети на Дякона носят дух и атмосфера.

очертаният проблем е друг, силно сегрегираните западни общества да учат маймуняците на балканите на демокраця , ред и законност, " балканси тип" , създадена от и за смешковците тип великия алхимик, описвателно разказвателнет типаж тъпчовци лишени от когнитивни възможностипартия , когато отвъд " желязната завеса' в своите държави да проповядват цялата строгост на реда и закона и да не се позволят ма една етническа група или религиозна общост да има политическа партия. и тази политическа партия да вземе под чадъра си циганите от български произход , на които пък не се търси отговорност за извършвани всякакви престъпления и беззакония, т.е. няма равенство, и това се поощрява от т нар западни демокрации които до скоро поддържава режими на апартейд или сенатори които са мълчали когато пред тях са линчували афроамериканци и доскоро имаха закони забраняваши на бели ич ерни да пият вода от една и съща чешма ще дойде и ше учи българия и българите на демокрация и неспазване на човешки права, за човеши права става дума , а не за измислените антиконстуционни движения за защита на права и свободи на граждани, па ако ще да раждат като зайци. Теа в США да не мислиш че са ялови и импотентни, да ама 90 % процената в американските затвори са цветнокожи и никой няма да си затвори очите ако е извършено престъпление дали си бял черен или жълт и колкото от савецкия саюз да роптаеха че не им признавали правата на цветниет с какво са се променили нещата там или в Англия, Франция и др под колониални величия, ми тамошните гета България по мизерия и след хиялда години не може да ги стигне по мизерия, толкова е зле. Ако беше добре тва сичкото цигани щеха да си останат там и да се " интергрират" нали това е думата, като пълноценни европски ргаждани и европската демокраця щеве да е моли и да чака за такива приемрни граждани. само че западните демокрации атакуват ежедневно ефира с циганизацията на българия, а бг проституцията вместо да показажа всеки ден язвите на техните общества , които повтарям са с пъти повече от бг, бездомни, престъпност, мзиерия, престъпления, рисува една идилия и се чувствува виновна защото я набеждават за виновна с пропагандата си тчоно тези които целят да я унищожат с и за тази цел я об;ливат с помия всеки ден в медиите си, а от бг като отговор още повече се хващат на въдицата и през ден дават Скрипал или мннекоя друга партенака вместо мизерията на англия
Що се касае за българските турци США никога не ги спечели, та те не спечелиха и турските турци БГ турците бяха и си остават социалисти и грешката на България бе че позволи да се направи етническа и религуиозна партия, в,есто като в США на 100 % като черните да гласуват за една социална партия, то естествео расата и националността не могат да се бият на зибори и за тва в сша следят само кой от ква раса е , не ги интересува нищо друго от прехвалените тука ценности на демокрацята , като образование, или имуществено положение , , пол, и т.н. т.е. с тази конструкция от кръглата маса соросиадата си извоюва реализацията на плана сорос на цру за затриването на българия и само смяна на политически модел може да я предотврати

цитирай
8. marknatan - описвателно разказвателен тъпчо лишен от когнитивни възможностипартия
19.02.2019 09:35
leonleonovpom2 написа:
Работата е сериозна, щом опря до там, с Левски и краставите магарета да се занимават?
Помпата ти е повредена ли? Напомпи този постинг, без това срама нямаш!
От какво се срамуваш? Да не би да си осъзнал, че се гаввриш с Левски, както и с всичко друго, свято ,Българско
Хайде, може пък наистина да станеш на златна статуетка? Нали имаш мерак да се пробвам! Да пробваме! С магарешка глава-твоята! Може пък наистина да съм алхимик, поне в едно нещо да имаш право?
Не може всичко да е наопаки в тебе!

А Левски не е за магарета, като тебе! Бягай, колкото по-бързо, по добре за тебе!
то и свинете смятат ,че най- хубавите ябълки са за тях и им налитат!


описвателно разказвателнет типаж тъпчо лишени от когнитивни възможности маймуняк, "смятат свинете " по мерилински, щом са накуп, се събират, но като са събрани значи са накуп и се поставят в скоби!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862027
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930