Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2019 03:37 - Президентът Радев наруши Конституцията и извърви държавна измяна
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1944 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нарушение на Конституцията е  речта на държавният глава на език различен от българския.  Призивите отправени от американски възпитаник Радев за откъсване на суверенна българска територия и предоставянето и под чужд суверенитет, като бази на НАТО е държавна измяна. Една четвърт от нарподните предсатвители трябва да започнат процедурата по импийчмънт и да уведомят конституционния съд.

ПРЕЗИДЕНТЪТ ОЛИЦЕТВОРЯВА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА У ПРЕДСТАВЛЯВА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОТНОВЕНИЯ. ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК В РЕПУБЛИКАТА Е БЪЛГАРСКИЯТ. ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Е НЕПРИКОСНОВЕНА




Гласувай:
4



1. marknatan - МОТИВИ: Нару...
03.03.2019 07:30

МОТИВИ:
По първия казус : Нарушение на Конституцията, каквото съставлява използването от Държавния Глава различен от конституционно определеният в Републиката български език
Според Конституцията "Чл. 3 ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК В РЕПУБЛИКАТА Е БЪЛГАРСКИЯТ" и пак според нея " Чл. 1 ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА " , то ако главата пърди тя се подменя с Глава, която говори на български език, защото тя е държавен глава на Република България, а официалният език в републиката е българския, т.е. ако главата не се изразява на български тя се ПОДМЕНЯ С ТАКАВА, КОЯТО говори на български, защото така е по конституция.
Ако Главата нарушава Конституцията, не просто не спазва върховния закон, а наруши Конституцията, и тялото не реагира, под какъвто и да е претекс за целесъобразност, ако тялото не реагира, то това тяло е загнило и умирашо, и ако такова обществено тяло не намери съпротивителни сили да реагира законосъобразно, то е труп, обществен труп.
Надявам се, че в обществото са останали живителни сили, които ще реагират и ще се по задействуват предписаната законова процедура и с това предотвратят гибелните последствия, до които ше доведе и води нарушаването на Конституцията на Република България под един или друг " маловажен", " целесъобразен" претекс.
По втория казус : Призивите отправени от американския възпитаник школник Радев за откъсване на суверенна българска територия и предоставянето и под чужд суверенитет, като бази на НАТО е държавна измяна, зашото тези правомощия притежава са Министеркия съвет, и всяко друго лице, български гражданин, извършва държавна измяна с подобен призив, независимо дали този български гражданин е държавният глава или творец на свободна практика или крепостен от " Отворено обшество" или мирянинът Доган от ДПС да поиска да се даде територията на Кърджали за сто години на Туркия, така щели да влезнат по-ленсо в европа и полсле за услугата тъпкано ще го върнат или некой от ОМО Илинден да призовава да се даде Благоевградско на д-та северна Македония за двеста годин с еди ква си полза за западните блкани , и т.нат. и т.нат. тези български граждани извършват държавна измяна.
В случая този гражданин е Държавният Глава и за него процедурата изисква една четвър от народните представители да уведомят Конституционния съд, който трябва да се произнесе в едномесечен срок.
Законоста повелява тази процедура да се задействува и гражданите да поиската това задействуване да настояват пред своите народни представители, зашото нарувението на законосъобразността на върховния закон не може да бъде поставено п-од какъвто и да е претекст за целесъобразност, т.е. полезност при извършване на тези престъпления не може да се изпозва за мотив за неспазване на Конституцията.
Ше има различни мнения за извършеното от г-н Радев в качеството му на президент т е държавен глава, едни ше кажт че е маловажно и т нат затова държа да отбележа че единствено в правомощията на Конституционният съд е да реши това дали е маловажно дали не е дали е извършено престъпление да ли не
Само органът издал законовия акт притежава компетенцията да се произнесе по него и в случая това е конституционния съд Дълг на обшествоито е да го задехствува за да демонстрира че все още има общество , а не политическа машина и зомбита
цитирай
2. eva666 - абсолютноо!!!...
03.03.2019 11:42
ето, това е Новина...
наложителен е импийчмант за Руската слугинска кохорта..
и да се преборим "за Свободна и свята Република!
/ Левски..
цитирай
3. radostinalassa - Бази на НАТО и руска слугинска кохорта
08.03.2019 23:49
Радев има сериозен проблем. Бърка двата щата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850309
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031