Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2019 07:31 - Свобода с пари не се купува или със Свободата алъш вериш бива
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 6313 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 06.03.2019 07:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Оофцата мерилин с Великия Алхимик изчисляват, колко струвала сЛободата на българския народ !? Поредната Руско-тракийска война може и трябва да се разглежда само, като етап от националата революция на българският народ, чиято кумлминация е т.нар. Съединение .
Нека да се знае, че руският народ, а не Русия, не руската държава, руският народ освободи своето старо българско отечество, от което и той самият произхожда. Русия е продължение на българщината и България. Русия е нереализираната средновековна България поради падането на южнодунавските и територии под османско робство, която успя да се реализира , като руска държавност.  Руската държава се оказа принудена от руския народ против волята си да обяви напълно неподготвена една символична , както се очакваше, война, обявена поради това ( натиска на православните народни маси, народа б.а) дори преди да се извърши, каквато и да е   мобилизация, която си оства непълна и неокомплектована ! и с това дала време на противника да се подготви. Фактологията прекрасно доказва това и поради тази причина няма да се изпада най-вече в блога на Ист Анрх в букваристика.

Веднъж въвлечена и оказала се изненадващо и за себе си и за останалия свят победителка естествено бе Империята да се погрижи за своите интереси така, както българският народ осъзнал, че моментума е на негова страна не се поколеба да хвърли всички сили в отдалия му се предизвикан и ппаниран от него шанс да нанесе смъртоносен удар в сърцето на келявия султан, подобно на подвига извършен от българина на косово поле убил с един замах сулата мурад, който за съжаление на простолщдието се представя за " порав сръп", но моце би една нощ ще Ви разкажа и тази невероятна история любознателни читателю и ще бъде разкрит и дпоказан български произхоид на този во веки веков забравен български национален герой .

Противно на очакванията и на руските и на западните воени експерти и включилият се в предизвиканото от него осводобително движение на този етап руско тракийска война българският народ успя да извоюва освобождението си, за което трябва да се подчертае той беше не само подготвен, но и го планира и го реализира, войанта бе само един етап и то не най-трудния и последния. 

За контраст и доказателство да припомниме предишната руско тракиска освободителна война от 1829 , когато гр варна остана свободен за цели три годиниград  и свободната българска гагаузка земя прие всеросийския имератор  цар ОсЛободител, та тва ако не е ослобождение, да дойде и да стъпи фюрера в освободената земя и да се разходи с каляската по кея на варна, където днес чу пие бира  и стихчета събира, какво е тогава освобождежние, войскате на графа да минат по чаршията ли, преди побегналата манафска  сган да се завърне по родните си места за да изколя с помошта на местите помаци де шо се е осмелил да се надигне срещу властта на НАТО , а  тогаз глупавия руски генералитет на Дибич  превзе и Адрианопол. старата тракиска столица и пътя към проливите бе отворен, нали?  Е защо рушняка не напои коня си при галиполи, както твърдят бтг проституцята и анзначените за историци, да не говориме болните от логорея маймуянци от простолюдието, повтарящо мантрата " проливи" . Не.  И за да се илюстриат, колко назадничави и лишени от от " когнитивни" възможности са научените работници и техните учени сътрудници с безелното си извън контекса на конкретната ситуация а с това далеч1е и от научно обоснована интерпоретацияа с повтарянето на мантарта " проливи" в историографията ще низложиме и истиския довод и пичалба на Русия от която тя се възползва немедлено.
След Кримската  Русия бе в положението в което бе и днес и целта и не бяха химерата приливи набивана от некачествените " професионални" социолози, а целта и бе да бъде допусната до дунавското корабоплаване, от което тя бе отрязана по чл 20 от Парижката конференция, къдео и откъснаха бесарабия и излаз на ряката, един вид санкции по тежко ит днешните , защото дори днес ориенталското средиземноморие е трошичка в  сравнение с  икономиката на рей-дунав, а тогава още повече. И ето зашои Руси я искаше да стане Дунавска държава и го постигна без да иска, просто се възползва от войината в която бе въведена по плана на правослания народ от двете страни на Дунава.
 
Слободата лесно се извоюва, трудно се запазва. Новопоникналото зелено стръкче шепе да бъде обрулено от завръщашите се по родните си метса фесове и тук вече дойде помощта на Руската държава , на Имперска русия, иначе с освободеното старо отечество , щеше да се получи , което стана и с освободения кюрдски народ, който след само три години на слобода изггуби правото си насъществуване и вече никой не ебава да го совобождава нито шнките нито, франките. В старото българско отечество империята разбра , че руския народ ще е дал мърцина жертва и помолена от будните българи предотврати това със запазаването на руския военен контингент в новоосвободеното старо отечество и на българите и на бартувките, което предотврати завръщането на башибозука по родните му карнобашко айтоски места и в делиормана в количества в които щеше да се повтори ситуацияра в кюрдистан. Това спаси национално освободителната революциа на българите. Руското военно присъствие. 

Учудвашо е само как оше назначените за историци парвенюта не са обявили случилото се тогава  за Възродитеолен процес.  Може би първо по закона на хронологията ще посегнат на неизпълнените и до днес спогодби за тракийските бежанци, която по нищо не се отличава по правата, които даде Тододр Живкова България на изселниците в Турция по които те решиха да си отидат и оставят имотите си в  т .нар. Златен век на България в най-ново време използван от соросиадата за очерняне на доброто име на татковината.

За тва ти возлюбени читателю днес разбираш " руския" защото е българския от средновековието, заради и аз днес чета руските издания от 19 век по-лесно от съвременните български, а братувките  няма и да го разберат.Това е фактология, а не вера. А иначе и верата и тя от България идва, на български. Българския цар деспот Яков Светослав в 1262 г прави препис на църковните канони или Верата това което наричат в Русия („Кръмчая книга“) и ги изпраща на киевския архиепископ Кирил. За тва ти днес возлюбени читателю разбираш " руския" защото е българския от средновековието, заради и аз днес чета руските издания от 19 век по-лесно от съвременните български.
Григорий Цамблак  образова " православния" народ от двете страни на Дунава до Нева и Балтика   научи на български да чете и пише  да размишлява  и българските светци да почитат  Русия е продължение на българщината и България.

Посвещавам го на четвърти март, защото ако нямаше трети март нямаше да дойде четвърти март!
И ето както някога рушняците дойдоха и знаеха при кого идват така и сега руският премиер дойде  с цялото кралсо войнство за парлама, единствено за да осигури подкрепата на светия синод на БПЦ, организацият без която нямаше да я има българия, която е единствената оопора на Отечеството днеска .
На 4 март в БГна посещение  дойде гражданинът медведев  за да се срещне с клечките от светия синод и вземе подкрепата им срешу православния папа на заплата при сорос в истанбул. За да изрази отношението на матушка Рус  към вся остальная сволоч им каза да се вържат с юана. Много скоро газопровода м/ Украйна и Туркия ще се използва за въздушна поща м/у украинския папа в истанбул и киевски митрополит, а от БГНАТО ще подсигуряват компресията по тръбата. Курса към юана ще се изчислява по закона на мерилин "Когато две числа са накуп те се събират, а щом са събрани, значи са накуп и се поставят в скоби" Газифициране + власт на Герп = капитализъм по з-на на мерилин Е=(m+c)2

Проверените политици и лицата с къса памет си вършат плана Сорос на ЦРУ за затриването на БГ и предаването на територията и за администриране от Ромъния в Евросъюза .
В условията на евроантлантизъм разрушаването на уникална за европа и света със своетоструктурно противоречие българска националност навлиза в периода на невъзвращаемост
От Държавния департамент на США са изненадани от предсрочната реализация на първия етап на ЦРУ за ликвидирането на България и предаването на територията и за администриране от Ромъния в Евросъюза вПроцеса на безогледна евроинтеграция и несъобразена с климатичните условия атлантизация
България е не просто политически труп, трупът на България е готов за разсфасоване.
От Правителството и те не  забравиха обещанието си да купуват самолеДи, за да пазят кого, българи, сигани или турци, от врага , кой, кой е врага в небето над България, освен витаещи в облаци от корупция управници неосъзнаващи или наясно, че активно съдействуват за реализацията на плана Сорос на ЦРУ за предаването на територията на БГ за администриране от Ромъния. Да ама май както етръгнало ще плашат с юани
 
Да се помолиме на Старците от Светия Синод, че те единствено останаха читави, па каквото сабля покаже!

Посвещавам го на четвърти март, защото ако нямаше трети март нямаше да дойде четвърти март!

На простаго езика преписах аз окаяний и многогрешних защото зимъска бе много студено возлюбени читателю не мойте мене грешнаго проклнати не ут много учение написах паки на простаго езика преписах да прочетуют неразумеещи да разумеят сия проста словеса

П.П. И все пак президентът Радев трябва да бъде импийчван ( освободен б.а) и топката е в краката на боркинята за свобода елена Йончева и народните представители от БСП не зашото той е тяхна креатура, не, той е троянски кон на плана сорос на цру,  а защото издигнха и пледират за нова визия . Ами като не сте шайка започете процедурата  и го дайте на Конституционния съд там да се реши по правилата на демокрацията и за д а покажете че сте различни от " шайката" кюсрещу която роптаете или ще се окаже че и боркинята за свобода и модерните леви са от същото котило произвело илирическите герои на Рада Госпожина , милозлива, но простовата и Великия Алхимик, само прозд

*. ( най-общо  и за целите поставени в разглеждане на наболялата тематика пртедъвквана от назначените за историци партвенюта от новата блаканска порода, чиято роля и хипотетичен завършен на рук т.нар. и разглеждана революционна национална револщциа на Българите няма да се разглежда ба.).
Колко била платила най-новата балканска порода, за която трябва най-после да се признае, че е от турски, но местен произход, за Свободата си от Русия ?
 Как иначе ше се прави алъш вериш със свободата и ще изчисляваш, колко е платил братския руски народ за освобождението на старото си отечество?
Време е най-сетне да се признае, че най-новата балканска порода е от турски, но местен произход.



Гласувай:
4



1. eva666 - :-)))) Време е най-сетне да се признае, че най-новата балканска порода е от турски, но местен произход.
06.03.2019 10:56
П.П. И все пак президентът Радев трябва да бъде импийчван ( освободен б.а) и топката е в краката на боркинята за свобода елена Йончева и народните представители от БСП не зашото той е тяхна креатура, не, той е троянски кон на плана сорос на цру, а защото издигнха и пледират за нова визия . Ами като не сте шайка започете процедурата и го дайте на Конституционния съд там да се реши по правилата на демокрацията и за д а покажете че сте различни от " шайката" кюсрещу която роптаете или ще се окаже че и боркинята за свобода и модерните леви са от същото котило произвело илирическите герои на Рада Госпожина , милозлива, но простовата и Великия Алхимик, само прозд.

велик анализ,Марк, велик, велик..и многоо прав, и разУмен..
Свобода не се продава..и не се купува!точка..
каза дон Хуан))))
цитирай
2. radostinalassa - Даскалът се гаври с нас
06.03.2019 15:48
Тука турци няма и не е имало. Руско - турска освободителна война. Това е , ти ако си турчин, това си е твоя работа. Нас не ни идентифицирай. Ние знаем кои сме. Този постинг трябва да се смъкне за гавра с героите. Това , че се мислиш за умен е трогателно. Продължавай в този дух и ще го постигнеш. Вярата е голямо нещо.
цитирай
3. atil - Цитат: "Посвещавам го на ч...
08.03.2019 21:28
Цитат: "Посвещавам го на четвърти март, защото ако нямаше трети март нямаше да дойде четвърти март!"
....
Така е и ний в къщи празнувахме на 4-ти, щото тогава ни дойдоха гостите. От нашто село има трима опълченци, а преди това през 5-6 години излизал хайдутин, пари на руснаците обаче не сме давали, обаче заради тях имаме двама обесени, защото им станали разузнавачи.
Истинската свобода дойде обаче през 1989 година, и след 10-15 години свободната ни младеж се изнесе по всички континенти.
А без да иронизираме с две три приказки мога да кажа само това:
- Трагикомедия, но и тепегьозлук, другото е дело на БЗНС и БКП...
цитирай
4. radostinalassa - О, голям песимист си станал
08.03.2019 22:04
Това не ми харесва. Два милиона българи се изнесоха в чужбина, за да оцелеят. Те не са загубени за България. А и имаме 1/2 милиона руси около Черно море. Това е залог за нас. Какво да кажат западняците с милионите араби и негри, които ги източват непрекъснато. Народът принуди Тиквата да приеме, че не искаме тук да се заселват мигранти. Това е най - важното. И си плащаме независимостта с милиони долари срещу златото, което ни крадат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851108
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031