Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2019 02:28 - Премиерът на БГ открива първото закрито летище в света!
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 526 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От СинЕнЕн съобщават, че Премиерът на БГ и пръв партиен и държавен ръководител на партията победителка в местните избори в чест на победата ще открие първото закрито летище в света край столицата на България.  Привлечени от възможността да приземяват кофти самолетен матрял при влошени метрологични условя на опашката за инвестиции се наредили " Боинг " и " Еър бус" За съжаление на западняците инвеститори, атлантиците от новинарския обмен погрешно превели дипломатичния език на премиерът на БГ за "закрито" летище. Не ставало дума за " indoor" ( англ. закрито ) летище, а за " ликвидирано", военното летище край кв. Доброславци на столицата. Летището не било "индоор", а ликвидирано, закрито на езика на дипломацията на премиера, но откриването му, като първото закрито летище в света, тутакси ще подобри и без това блестящите показатели на статистиката на открити заводи, магистрали, мостове, здравни заведения и такива за обществено хранене на асфалтирани улици на глава от местното население на столицата без " Мизерно предградие, където нямат и канализация и затова не се отчитат  за нуждите на статистиката с цел да няма никакви съмнения в чуждестранните кореспонденти, защо столичани са подкрепили представителя на ГЕРП в неравната борбата на провинциалистките за кмет на столицата !

С цел подпомагане в неравната борба на г-жа Фандъкова в местните избори за кмет на София, " ноу хауто" на първото закрито летище  в света  ще привлече много чуждестранни инвестиции,  което Първия партиен и държавен ръководител на партията победителка министър председателят на държавата на победилата партия , създателят и бивш кмет откри с думите "По-добре провинциалистка за кмет на столицата, отколкото перничанка, че утре, току виж и некой от Вършец стане премиер"

Мартина Вачкова и Тончо Токмакчиев веднага са внесли молба в съда освободил австралийския убиец за регистрация на партията " Нема такова летище". И не става дума за голата поляна на главата на Славито, от която се канят да излитат за охрана и отбрана  новите изтребители на българската демокраця.
От СиНенЕн завършватс думите, "  Като открият и газопровод, може да им изпратиме и сина на Джо Байден за член на борда на директорите. Ама за кво да им го изпращаме, те и без него си платиха за изтребителите ".





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863320
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930