Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01 03:06 - БНБаничарницата след представянето на Крум за Омуртаг, отново с исторически неправдоподобна юбилейка за пр, този път с цар Михаил III Шишман-Асен
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:
0 БНБаничарницата след представянето на Крум за Омуртаг, отново с исторически неправдоподобна юбилейка за простолюдието, този път с цар Михаил III  Шишман-Асен.
image
Вместо монограмът му великия християнски  български владетел исторически необосновано и кощунственобе представен с икуменистическата символика взета от икуномистически византийски капител с византийски двуглав орел от една страна и грифон и лилия или буквата пси, като псувам баничари.
image
Двуглавото  орле от византийския икуменистки капител е скрили шапки ( полски икуменистки капи) за разлика от българските двуглав орли винаги представени с тривърхи корони и на монетите на цар Iw Алекдандър орлетата са с тривърхи корони и на монетите на Iw Срацимир тоже. Кощунствено и бездоказателствено подменяща паметта и делото на великия християнски владетел в услуга на домогващата се днес до икуменизъм католическа ерес, поради което соросоидната баничарница представя икуменистка символика за българска, като подменя  монограма на  Михаил Шишман. Монграмът е добре познат и е винаги изобразяаван  с прави чертити, за разлика на това лепнато на юбилейното менте, което по никакъв начин не е доказано свързано с Михаил Шишман, че да бъде изобразено на юбилейна монета,  а е както ще докажа в следващите редове византийски символ снет от византийски капител, най- вероятно отломка от гръцката патриаршия в Търново под властта на съюзниците турци. Монограмът на Михаил Шишман е  наличен  не само на безбройните му монети,  но и от автентични произведения на западно европското изкуство, които немедеено ще представя на уважаемите зрители с просбата да не съдържат псувните си към методично путдменящата българската памет баничарница, позволила си дори да подмени паметта на българската закрилница св. Петка Търновска. За малко не превзелият с хитрост разкрита в писледният момент поради предателство  български владетел е описан в 1307 г с империята му в " Анонимно описание на Източна Европа" Из “Анонимно описание на Източна Европа 1308 г.” : " България е една империя сама по себе си голяма. А столицата на тази империя е Видин, един голям град. Императорите на същата тази империя се наричат Шишмани… През средата на империята минава реката Дунав…" Днес е представен от баничарницата със знак, който няма нищо общо с неговия до болка познат монограм, познат не само от многобройната му монетосечене, но и наличен на флага веещ се над описаната по- горе в сведението столица на империя България град Видин от портолан на Аngelino Dalorto от 1325 г  над "столицата на тази империя е Видин" се вее знаме с монограма на Михаил Шишман от монетите му. Известни са и многобройните монограми на Iw Шишман, които отново са съвсем различни от този на Михаил за да се твърди, че става дума за приемственост на династията Шишман,  аргумент с който баничарницата се опитва да преатрибутира и отнеме монетосеченето на Михаил Шишман, като по баничарски т.е  без смисъл и доказ, го пришива към цар Александровата династия Виж фотоси с икуменисткия византийски капител с лилия ( пси) и грифон нямащ нищо общо с монограма на Михаил Шишман, портолан на Делорто, монети с монограм на Михаил Шишман и монети с двуглавото българско орле с тривърхи корони за разлика от заоблени те полски икуменистки кспи от капитала с грифона от където е изрязан извън контекста линията представяна за царев монограм и монограмите на  ШишманГласувай:
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3940943
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1729
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031