Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2022 18:21 - Кадурин към Велислава Кръстева: Тапигьоз! Защо не напуснеш Народния театър!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 348 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кадурин към Велислава Кръстева: Тапигьоз! Защо не напуснеш Народния театър!

  Не виждаш ли, че най-талантливите хора от съсловието са против теб?, чуди се актьорът
  image image           Свързани новини „Аларма“: Бунт в ДПС   Актьори от Народния театър с писмо до Минеков. Той: Такива подписки изхвърлям в коша   Брътвежите на едно нищо, което си въобразява, че е нещо   Велислава К. изгонила и друг важен човек от Народния театър, още артисти искат да напуснат   Велислава К. най-после поведе циганите на ДПС в Плевен

Известният актьор Георги Кадурин зае позиция по скандала в Народния театър и призова пиарката Велислава Кръстева да напусне поста си. Кадурин стигна и по-далеч и определи бившата депутатка от ДПС с турската дума „тапигьоз„, която според речника на турските думи в българския език означава „безогледен, нечувствителен човек“. В гневен пост във фейсбук обаче актьорът не споменава името на Кръстева, макар и да се обръща към нея.

„Проверих значението на турската дума „ТАПИГЬОЗ“ и се сетих за теб, PR-ке на Народен театър „Иван Вазов“. Защо не напуснеш? Не виждаш ли, че най-талантливите хора от съсловието са против теб и такива, като теб и слава Богу, че е така! На какво разчиташ, че тези истински личности и творци ще се примирят от административните ти права и ще клекнат пред параграфи и разпоредби от хилавото ни Министерство с още по-хилавият ни министър. Не е необходимо да PRстваш на хора, които нямат нужда от реклама. Театърът е „Писане с пръчка по вода“. Оставете ни водата и не я превръщайте в шербет!“, изригна Георги Кадурин в социалните мрежи.

Актьорът не е част от трупата на Народния театър, но подкрепя колегите си там. Както е известно, вече повече от месец бушуват страсти в трупата на НТ „Иван Вазов“. Всичко започна, след като Морфов надраска вратата на служебния кабинет на Велислава Кръстева с обидни надписи „ДПС“, „пиар на Ахмед Доган“ и „Изчезвай“. В отговор, Кръстева обяви, че е жертва на тормоз от страна на именития режисьор, а директора Васил Василев разпореди проверка. Морфов пък в писмо до медиите се похвали, че той е извършител на вандалския акт, като по този начин изразил формата си на протест.
https://mignews.info/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702041
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031