Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2013 03:46 - К-ски номер
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2965 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 07.07.2013 06:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Егати к-ския номер ми изигра Даринка-оплакал се г-н Б. в американското посолство. След малко получил запитване по личния телетекст:- Има ли го в указателя ? -Кой пита -поинтересувал се г-н Б. -Подателят е пожелал да остане анонимен, защото до него стои Хилари- отвърнали от посолството.

Замесването на името на бъдещия президент на США довело до разследване. Използвайки за претекс пред Цветелина, (след) нощното си посещение в посолството, г-н Б. е посетил Дарина Павлова, където е бил пребъркан от веселата вдовица и намерено Писмото с обявяването на БГ за отвъдморска територия на порто Рико и безвизов внос на мулатки, подписано от г-н Б., който по сега вече обясними причини се е явил без преводач в посолството и погрешно разбрал представения му за подписване двустранен договор.
Не било мулета от Колумбия, а мулатки, и Писмото не било от  от д-жавата Колумбия, а от дистрикт Колумбия.

Застрашена от мулатките Даринка го подменила с оставката му, която нищо не подозиращия г-н Б. прочете на всеослушание и съвсем естествено получил болки в сърдечната област, от опасността Цветелина да разбере, което довело до настаняването му в Правителствена болница.

Там отново получил телекс от анонимния подател, че педерасът А.Д-ов поставен пред опасността удължаването пътя на резаните карабинки към Европа през задморските територии на США, и  в невъзможност да  използва за целите си необходимите му изборни автобуси, при еветуалното му излизане от болница готвел покушение с/у живота му, за което бил събрал небходимото мнозинство за парлама и само напускането на Парламента благодарение на анонимния подател е спасило живота на г-н Б.

Анонимия подател е получил благодарствен смс и Даринка Павлова лети идния четъртък на извънредно работно посещение в США свързано с отбраната, по покана на Дорджтаунския Университет за едократна демонстрация в/у определена територия на уменията и по славянска филология за отбраната аудитория.




Гласувай:
1



1. rizar - Голям путьо марийкин излезе този Б.
07.07.2013 11:39
Великите хора, когато са имали да извършват велики събития не са се криели под юргана.
Има един случай, когато нашия Екзарх е повикан от Портата да помага, на резаните тракомани и той пада нарочно в банята и си чупи ребрата.
Обаче лигльото се укри, че повика и патриарха да му акомпанира на командното дишане. Не става. Сър гей е по-голям мъжкар от този глупак.
Като е получил статут на робовладелски наемен каубой си мисли, че е хванал някой за кобура. Отишъл при Маджо на масата и направо му казал да снася баснословни суми. Маджо му казал -"Не помниш ли времето, когато идваше да ме молиш за работа...".
Работата му е спукана. Поръчан е минимум от пет човека А.Д-в, сърбина Йосич, Маджо и Гр. Ганчев. Петия е виден представител от маймунарника доказал, как граничарите-пожарникари, могат да се окичат с императорски знаци...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3870118
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930