Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 12:39 - Пътя на Бойко към Лудницата, Затвора или Орландовци. Последните два не му мърдат и той знае това. Изходът.
Автор: marknatan Категория: Политика   
Прочетен: 2442 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.06.2013 12:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ампутирането на по-жизнеспособната и продуктивна форма на обществено управление тип Президентска република направено умишлено на Кръглата Софра от кукловодите и, свикнали да дърпат задкулисно конците прикрити зад колективната отговорност на анонимните си ялови си партийни кръжоци осигурили им безграничната власт зад които и днес остават Недосегаеми по стария сталински псевдодемократичен начин на управление маскиран на Кръглата Софра и представян за Демократияе Избор от група "избраници на Съдбата", неосъзнаващи, че навлизат в непознатия за тях бъдещ корпоративен свят на пазарна икономика, в които големите корпоративни кораби и държавите защитаващи интересите си се водят от Лидери на Свободния свят и личната отговорност на тези лидери е част от Правилата и гаранция за напредъка в този, Свободния свят, към които България в своето 105 г съществуване не е пракарала и ден, а неистово се стреми да бъде приета и уважавана без да е направила своя съзнателен и заслужен избор, по-скоро рано ще се изчерпа, ако ли не сме свидетели на последната му агония и неподплатен от Волята на народа ще го окърви, както и вече частично направи, а сега се гласи и да доубие и последните силици живот останали в доведените до оскотяване хора от доказано престъпна чувстуваща се безнаказана партокрация от полуобразовани хиени използващи хилядолетния си животински инстикт с цел собственото оцеляване.

Управление тип Президентска република е изход от създалата се ситуация и гаранция за неповтарянето и в бъдеще при доказано най-ефективно управление с най-малко тежест и ресурси за обществото, което не означава безпроблемно. Недопустимо е смесването на Изпълнителната със Законодателната власт или още повече Зависимост на Изпълнителната от Законодателната власт, където Изпълнителната власт да бъде заложник и буксир на доказано нечисти политически фигури . По силата на Обществения договор такива фигури се лишават от правомощията им, колкото и желани да са сред почитателите им. Справка, често похитените отказват да съдят и даже съчувствуват на похитителите си.

/ Ако отворите хлебарница трябва да спазвате определено работно време, да следвате определен норматив за хляба, хигиена и т.н. Не може собственикът да заяви, както по бг научните форуми, това е частна хлебарница( частен форум) сега Ви гоня и затварям, такъв ми е хляба аз ( ние ) си го хресваме, като не ти харесва отивай другаде, аз съм частник, това е моята хлебарница. Тцъ. Не става така и у Туркия.

Така както всеки продукт има определено качество и характеристики, и ако не, то не се спазва и той се превръша в друг продукт или нещо друго, така и политическите формации отговарят на същата скрутина и не могат да подменят качеството си. Който е гласувал за ДПС е гласувал за това за което се представя ДПС, същото с БСП или АТАКА . Обществото трябва да гарантира, че политическия вот на неговия гражданин, избирателя не се подменя и че се спазва общественият договор./

 

Какво человеческо, божествено или съзателно е останало от хората или се доказва от тях, ако вървят кротко на заколение, а даже и някои кротко се самозапалват, защото хуманно протестирали срещу нехуманно обидилите ги измамници политици, "сакЪн" да не ги помислили западяците за талибани, муджжахидини, терористи или не зам каквито и недемократични нечовешки небогоугодни пъклени мисли се въртят в бедните глави на тези доведени до оскотяване от собствените им безчести избранници человешки индивиди, решили да се самоубиват за да доказват на политика си греещ се на огъня от самозапапването, несправедливостта му или погрешността му на партийната кауза !?

 

Българските граждани никога във своите свободни един век и цели пет години не са оставени да избират формата си на управление. Различните доказателства представени от "експерти" обосновали научно предимствата на направения от тях шепа хора( било герои, политици, културтрегери, прочути, умници, най-големите умници и т.н. ) избор от името и в името но за сметка на народа не е народен легитимен избор. Такъв никога не е вършен в България. Но ето че Времето ни добута до него и Ние, Народът, като Свободен трябва да настояваме и извоюваме правото си на избор и да направиме своя Свободен избор, който да ни постави на картата на свободните народи. Този народ трябва да реши Република или Монархия, тип Президентска република или депесиране до насиране, двукамарен или еднокамарен парламент, Политически партии или Забраната им и въвеждане на наследствена аристокрация, изборен ценз или не. Умниците или политиците могат научно да доказват предимствата на всеки един избор, но нямат право да подменят правото на избор, както е правено досега.

 

Президентска република или депесиране до насиране, ако сте живи. Некои са с по две предупреждения.

ИЗБОРЪТ Е ВАШ




Гласувай:
3



1. анонимен - Нещо като анализ на ситуацията в духа на написаното от Марк Натан Коен през 1977 г.
27.06.2013 14:14
но на тема : Политическата криза в периода на възраждащ се постсоциализъм в България, обусловена от "стекли се исторически обстоятелства".

Само че не мога да открия причино-следствената връзка между провокативното и търсещо читатели заглавие на поста и неговото съдържание .

Изглежда авторът е мислил едно, а е писал по друга тема. И то с необичайно дълги изречения, при които докато стигнеш до края, губиш смисъла и забравяш началото.

Може би това се е и търсело, за да не може четящият да се ориентира в поантата в края на творбата.

И още нещо. Не можах да се ориентирам блогът необраз-У-вателен ли е, или необраз-О-вателен ???

Може би нарочно се е търсила тази "двоинственост" на прилагателното, за да обърка още повече читателя ??? :- )
цитирай
2. marknatan - Ако можеш в три изречения, като В...
28.06.2013 12:15
Ако можеш в три изречения, като Везд. Ист. Анархизъм, направи го.
Анализа на ситуацията изключва анализирането на анализатора, както сте научени фците серафимки
КПД на парната машина монтирана в парламента за двигател на прогреса от ендженерите на Прехода отдавна не може да се достигне и много скоро бойлерът и ще се пръсне колкото и да се изпуска пара от медийните кранчета
Само подмяната с ефективен реактивен президентски джет решава проблема веднъж и завинаги
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3869641
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930