Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2013 05:20 - Какъв е бил Поминъкът на Презиращите Земеделието Тракийци?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1226 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.02.2013 05:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Изгонените от римляните от родните им места около Тракийския Босфор тураки, впоследствие облъснати от Империята на Българите отвъд Сър Даря и Кавказ не се е различават в поминъка си при завръщането им през 15 век по родните си места южно около от топонимот им Балкан.*

Като библейски пророк Херодот е констатирал, че от всичко тракийците най-много презирали земеделието, тачели леността и по цял ден пушели от дългите си чибуци. Имали по седемнадесет жени, които купували срещу пари от други тураки , т.е. дъщерите, които били вкарвани в добре организираните човешки ферми за производтсво на момченца, които били продавани в робство. С получените пари са си купували още жени, които са им произвеждали стоката, робчета момченца.

Това е поминъкът на Тураките, презиращите земеделието.

Е кви Българи са Презиращите земеделието имащи по седемнадесет жени продаващи децата си в робство от всичко обичайки най-много леността?

Та Българинът казва залудо работи залудо не стой и обработва земята си.

И добавя, Не може колкото и хлеб, толкова и сирене.

Само едни психопатаи вземат само активите от Тураките, безстрашие, военни умения и др под славни етносно характеристики, а да забравят за прилежащите им неразривно свързани с това негативни характеристики на етноса тураки , презирали земеделието, продават си децата, имат по 17 жени, лениви и мързели, не знаели кво има отвъд Дунав, тъпи та вдлъбнаи, забравили как се издават славните тракийски монети и т.н. и т.н.

Без тези негативи нема безстрашие . Те вървят, като активи и пасиви . Или като за разбралите как да си вкарват дявола в пъкъка че да го разберат като дупе и гащи

Е как ще забравят се издават славните тракийски монети на още по славните турашки царе като се завърнали тураките по родните им места, ама не забравили как се делката МАДАРКИ КОННИЦИ май а !? За едно не си забравили сечивата ма за другото си изгубили торбата у дунава ?

 

Е само за психопатите е и тако и вако Чуждото е общо нашето си е наше Важното е че сме разбрали Принципа на Принципа на Психопата Боцман важното е ние да сме го разбрали .

Наричането от психопати тва дето разбирали те История било Историята


 

МАЙМУНИ СМАХНАТИ

* това е нашата "Тракийска тйеза" на психопата серафимОФ, че изгонените тураки се завърнали по родните си места




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3869624
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930