Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2013 23:12 - Турция А срещу Турция Б директно включване от националния стадион
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1771 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 21.08.2013 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

След пропуснат гол в края на 1 то Лудогорец повежда след по-добро началото на второто два на един за Лудогорец от Делиормана на майчин език

 

добро спасяване на стоянов ...

след малко след наивна защита елементарно прехвърляне извеьда нападатели следва изравняване 2:2

 

....ъглов за А отбора на турция Базел

Лудогорец се връща вв игра с първата по остра атака

смяна 17 за 93 нумеро

бърз гол на Турция Б и Базел повеьда в 64 мин

 

отново елементарна защита

 

....

 

две излишни смени от слаб треньор доведоха до два излишни гола

 

 

великплепно центриране от статияен и невероятен пропуск с коса , трябваве да изравни, трябваше да има малко по дълга коса

 

ощше една възмоьност пропиляна за делиорманци ... изведен в чиста позиция ... топкат отоиде встрани

 

трета смяна за лудогорец

 

резултата ще стане 4 на 2 за турция А

 

 последва и трети гейм ожър4

рискована игра при извеьдането на топката от вратарското едва не доведе до гол в собствената му врата последва невероятно спасяване

 

 

Стпянов трупа точки но с поведението си не ждъхва ужереност а тояно вкарва отбора си ж нохдаун

 

смевюшна игра в защита и ... дузпа с червен картон

 

4 : 2

 

бал съм им майката

 

излизам

 

 

край на директно бавайте си майлката в хисторити дето били хистори

две излишни смени от слаб треньор доведоха до два излишни гола




Гласувай:
4



1. germantiger - ;)
22.08.2013 16:49
Лудогорец - отбора на Бразилия

"щото" 6 чужденци в Лудогорец и 6 чужденци в Базел при началото

аха аха точно сметката

"Ама" швайцерите приключиха със строежа на джамии в Швайц, а тук-а йок, че и партия ни сиктирдосва
цитирай
2. marknatan - лудогорец изпуснаха питимното ша ...
22.08.2013 23:15
лудогорец изпуснаха питимното ша гонат джамиите аджамиите


скапан треньор ... еба им мамата


армия от Лъвове предводани от швестери... за кой ли път в БГ фубола

така швестери треньори не усещашу играта издъниха бг отбори дне един път доста пъти Левски -Антверпен, ЦСКА на Г Василев срещу Стяуа, ЦСКА на Паро Никодимов срещу Байерн
цитирай
3. rizar - Най големия куцузлия се казва Мартин Петров
23.08.2013 09:46
даже от спортните тъпи коментатори разбраха , че е злия гений на българския футбол -
действие първо късно лято 2001 г.- България - Дания -резултат към края на мача 0 НА 0 , ТРЯБВА НИ ужасно победа и се класираме за Япония-Южна Корея. Момчето излиза сам срещу вратаря и удар над горната греда .... и аз съм имал такъв пропуск на вече несъщестуващия вече стадион Юрий Гагарин, но затова съм се реванширал в следващ мач с два гола.

Действие второ - отново България и Дания на европейското 2004- много добър мач на нашите срещу безличните датски швестери, които само се блъскат и накъсват играта на техничните и правещите ги на калинки българи. Отново пас към Марти, който излиза сам срещу вратаря и праща топката край страничната греда. В ответната аналогична атака гол за Дания и мача е отново загубен незаслужено .

Действие трето -мач с Италия за престиж - отново и отново Марти сам срещу вратаря на италинците, великия торинец и отново пропуск.
При ответния корнер гол за италианците и изхвърчаме от групата с три, може да се каже незаслужени загуби , но благодарение на пропуските на Марти.
Е, да не се сърди защо не е станал втори Стоичков.
цитирай
4. marknatan - при ериксон в сити беше страхотен. . ...
23.08.2013 11:53
при ериксон в сити беше страхотен ...

понякога рита боц и това ми прави лоши шеги, топката е неконтролируема

силата му е като краен нападател , а е голмайстор
цитирай
5. marknatan - Докато гледах от чисто ист. инте...
07.09.2013 05:56
Докато гледах от чисто ист. интерес, как жабарите с типичните си арабски физиономии с лекота разпориха сватбарските задници на поредното поколение безлични бездарници, които дори не могат да "сервират", както се изразява на "български" коментаторЪТ с пълен член на РаиУно, "клъбето"пред "портата" , пък камо ли да го насочат към нея, разните му "беселиновци" от "бургария", така произнасят европските арабели " адзурите" Веселинов и България, с надеждата някой от микимаус защитниците да отбележат важна исторически отметки, т.е. да докарат клъбето в портата и н позволят това да им с е случи, моя отколешна мечта да победиме Жабари в официален футболен мач ( двубой б.а.), нещо което не съм имал щастието на наблюдавам, и коетоо считам за върховно постижение във футбола, привлекло ме да изгледам този двубой, не мога да не се въздържа да констатирам, че докато треньора им Любо Пенев, се отнася с Димитър Бератов по начина по който с него се отнасяха т.нар. Българи-юнаци-батетата, не може да се надява на победа в останалите си три мача в играта, която се игра на голове и като човек, комуо Историята е разкрила тайните си гарантирам две и половина загуби.
Мики мауските голове, на мики маус играчи, като Манолев, голмайсторът на "А" националите, който демонстрира в английското първенство сред големите момчета, колко далече са чалгаджийчетата от сплотените кръюмарски състави от реалната мъжка игра на високо футболно ниво, чиито случайни попадения, по дифолт на голмайстор краен защитник, са причината новата балканска порода да илюзира, че играе футбол и показва националния си характер изразяващ се, всички знаят това в публично оплюване и отричане на талантите си.

То на българите юнаци не им беще виновен Христо Стоичков, не им беше виновен Димитър Пенев, че не можели да говорят литературно, а се стигна и до въздигането в национален спорт оплюването на Димитър Бербатов и доказаната за развитието на бг футбола необходимост от изключването му от националния отбор с цел развитие на "местните" таланти, защото им пречел на победите с присъствието си, като пречл на самоюувствито на сплотения кръчмарки колектив, от "незвезди" на терена, но раздаващи се в кръчмата или по склмейките на третокачествени руски състави?
Ако това беще дошло от всеки друг, но не и от Любослав Пенев, бих могъл да го приема.
Но защото точно той, пострадал от отношението на батетата български юнаци дерибействуващи из бг футбола, лишили бг футбола от услугите му, само за да го върнат след годин, понатжал и остарял, вече не в най-добрата му сортна форма, но пак на светлинни години от тогавашните бeздарници, ще постъпва по същия начин с Димитър Бербатов и ще лишава футбола на България от шанса да се напредне в тази игра с достигането на финала на Световно първенство, където това може да стане по законите на модеранта футболна игра в която за равенство се дава само една точка единствено с голове, които тези изгубени в безличието си момчета нямат шанс да направят в този си живот, независимо, колко се уважават ?
Може би точно за този случай жабарите имат израза "Хубава работа, ама българска", т.е. имитация, сурогат, нямат талант, няма творчество, няма резултат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3870419
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930