Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2019 07:59 - 14.II. Денят на д-р Кирил и Методи
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3463 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На този ден 14.II. , в края на XVIII   осемнадести и началото на XIX, някои схизматици на п-ва  под влияние на разпростваняваната католишкка пропаганда, записват в църковните си празници за чествуване денят, който българското маймунячество днес нарича Денят на Славянските Апостоли братя Грим, католически светци доктор хонорис каузис на Науката Славистика, въведени в средата ан 15 век за обслужване на славянската доктрина на Ватикана, като покръстителите на славянските народи, в първият издаден църковен календар, където за първи път в Историята се появява и името им, като няма и дума за азбука, отде ще знае папата, че българите имали азбука, като ги има за турци и под славянски народи се разбират само чехите и моравците за които е създадена и доктрината, да не си мислят неуважаемите зрители, че е за поляците, които вече са католици  и славянски светци и Апостоли не им трябват, те отдавна са покръстени и отнети от лоното на Старата Българска църква. След създаването на БАН-ята, това е продължението на книжовен кръжец от полуграмотни възрожденски преписвачи на западните буламачи, чието ниво на историческата наука си остана непроменено от тогава, кариерата на славянските братя се разви главоломно и нямаше дори и църква новопостроена или разкрита при разкопки да не бъде преименована на името на Славянските апостоли, да не говориме за училищата, читалищата и библиотеките, като дори най-висшата награда на държавата България е на името Славянските Апостоли. По някакво чудодейно явление само кръчмите останана незасегнати от тази мода, въпреки, че и студенството и проферството прекарват по-гоялмата си част в тези учебни заведения на народа , имаме това право да ги наречеме така и с основание да кажеме, че само кръчмарите останаха трезви от славянското пиянство на едни довчерашни роби.
В създалата се суматоха по применуване , честване, награждаване с държавни награди, научените работници и техните учени сътрудници от БАН ята забравиха да докажат те доктори ли са или не, докато , забележете, доказателството, дойде от там , откъдето се очакваше.
Ученият, изследователят, сътрудникът намерил за първи път в историята матрялни доказателства за съществуването на Славянските братя в леглото на жена си, и за това от БАН- ята нямаша такива, поне едно перо от Апостол на Славяните да беха намерили в некоя църква на п-ва , ма тцъ, не , ни перо ни косъм от брадата им, докато отново, и това не е никаква случайност, Великия Алхимик, доказа, че те са били и доктори.
Играели си на чичо Доктор, когато ги заварил с баба Алхимица.
По теорията на мерилинологията, ако Великия Алхимик, беше разкрил скобите на вратата, пантите де, една минута по-късно, нямаше да ги хване на калъп, и язък за науката славистика, ако не и беше дошла науката мерилинология и главния и асистент Великия Алхимик. Той даже реши задачата на Гочето с разтварянето за скобите от първия път. Видно е, че  в името на науката е тренирал с квартирантите на баба Алхимица.




Гласувай:
2



1. leonleonovpom2 - Цъг-Бъг = марк и така нататък Ето ...
14.02.2019 09:01
Цъг-Бъг = марк и така нататък
Ето го отговорът!
Да го разглася ли?
Какво ли питам един...
цитирай
2. leonleonovpom2 - Много си прост бе, но поне си трай, ...
14.02.2019 14:44
Много си прост бе, но поне си трай, може и да не се забележи!
Защо вадиш простотията си на показ? Май и такъв прякор имаше, не е случаен!
Не бъркам, нали?
Сега някой нереализиран умен, в собствените си очи, ще е на ход!

Ха, ха, ха!
цитирай
3. iliyanv - Матрялът си иска светите братоци и тва е ...
14.02.2019 15:59
И хан Аспарух, и Борис-Михаил, и Стара велика България в комплект с Волжка.
цитирай
4. radostinalassa - Тука са се сбрали маймуняците на блога
16.02.2019 20:17
Нашият град е на 8000 години, когато не е имало от горните примати.
цитирай
5. marknatan - Великия Алхимик е родом от пещера, ...
17.02.2019 06:13
Великия Алхимик е родом от пещера, начи от мезозоя
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3869127
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930