Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2019 06:59 - Стлави слага пръст в градинката на Холокостта и като премиер ще пренаименова родния си град на ментора си Иван Костов
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 439 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Денят на победата, ще пренебрегна новината на седмицата, че  и папата , като Гочето е бил нощен пазач, и  сега Гочето помага на Великия Алхимик  да напише писмо до колегата да им върне Праздника на Азбуката , та той ги е заварил с жена си, никви евангелия не са разяснявали на славянските братя, а Кама сутра! ш ще скоча директно с  въпроса св/ан  с  решението на Соросиадата на смени досегашния ликвидатор на Блг със чалгаря Стлави  Трифонофф убедени, че ще спичелят поредните избори, който не играе за соросиадата ни пичели? 
Знаете ли какво се е случило преди 1000 год, 5843 дни, 18 554 мин и 20 567 сек? Не знаете? И Михаил Константивнов не знае, но може веднага да изчисли- от СЪРП са спичелили изборитье! А аз , тъй като на мен Историята ми разкри райбите си, мога да Ви кажа историческата истина, не тази, к/о каза папата, че Кирил и Методи и брат му били византийци, т.е траки и не са създали азбуката на т нар българи, а ги покръстили ?! за пореден присмех на бг наука и дръжавността изградена в/у глинените и крака на " славистиката", к/о както се видя секи йезуит може да бутне, а историческият факт, че юдеите хазари разбили синовете на хан кубрат и ги попилели не мили, недраги да се скитат по целия свят, и затова Слави Т. сега ще тургне в градинката на Холокостта пръст от гроба на хан Кубрат, хак да им е сега на юдеите, не само българи са избивали юдеи, както символизира градинката на Стлави на Холокостта, но и юдеи избивали българи  !

Роденият от шивачка от Плевен,  храбър оловен войник на соросиадата след победата на поредните избори щял да преименова град Плевен на името на ментора си Иван Костов. Досега името на град герой Плевен връща спомените за славната епопея на Русия освободила БГ от турско робство и за чалгаря проповядващ хисторито на  исторя.бг, продал родината си за жълти стотинки и бутнал България от пътя и на велика държавност в трапа на соросиадата, това е недопустимо, затова, като стане премиер ще преименова Плевен на Костовуй. 
Слави най-добре  е показал, в БГ, който не е играл за соросиадата,  не е европеец ! Него вече отдавна не го е страх, Зъбчето не е м/у живите и спасението на плана "Сорос" на ЦРУ за ликвидирането на Бг до него опря...  направили му предложение на което не можел да откаже.




Гласувай:
0



1. krumbelosvet - Като махнем маниерните чупки на богоизбрания автор,
10.05.2019 07:59
Това за ролята на Стлави много прилича на истина. Да видим коя ТВ ще го прибере. Най ме е страх, че ако БСП спечели, МВФ и Световната Банка ще приложат ПАК сценариите на цветните "революции", за да доутепят България. Както правилно се опасява богоизбраният автор.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3878475
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930