Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2019 06:39 - Проблемът е не, че изборите са фалшифицирани, а че Нинова не ги обяви за фалшифицирани
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1193 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Абе ти кажи, че изборите са фалшифицирани, па те нека доказват, че не са ! С теа протоколи от ЦИК , май а ? С резултата двама гласували  и 17  преференции !? Надминаха иисторя,бг и превода на БАН ята двеста лъка с пет стрели! Не ми било инвентарен надпис на прабългарски ами изборен резултат на прабългарите. Те и сега така си правят изборите по тези вирини.
Но, не , Нинова се просна, като чердже, не, не, ами  като Бърни Сандерс пред Хилари Клинтон, който след изборите на демократите се просна , като килим. Направи " проскинеза" Просна се , като ромейски вазилевс  пред  четиредесетия римски император цар Симеон I Мизиец. Кучето на Павлов, един от назначениет за историци от соросиадата в непознаването си на фактологията се опита да представи тази сцена от прочутата миниатюра, като " проскинеза" извършена от българите на Василий Багренородни.
 Само, че тогава да припомниме фактологията на непознаващият я  историка на соросиадата Павлов, българското царско семейство е отведено с почести в Цариград и дори са удостоени с най-високите ромеийски титли, царица Мария става патрикия зостия, едва втория нслучай в ромейската история, а Пресиан е патрикий.  Но когато пишеш исторя или правиш избори за соросиадата се друго не може и да се очаква, освен фалшификации.
И ето Нинова вместо да бъде удостоена с титла, се просна, като килим пред соросиадата ! и си подаде остваката преди да е чула официалния резултата от ЦИК ! и без дори да вдене, че играещият роялта н а Тръмп, Борисов, точно като него се застрахова,ч е няма да признае изборите защото са фалшифицирани, и после, понеже знаеше, че изборите са фалшифициани от ГЕРП, заяви  че ше изчака ррезултата на ЦИК.  Нинова, която очевидно не гледа телевизия, защото не бе видяла в шоуто на Стлави, Станишевица за пет пари не става да говори на живо и да реагира интелигентно и ан момента а си вади лисчета и се опитва да си повтаря зазубренеото до втръсване , в което се превърна и кампанията и, не бе гледала и изказването на Борисов след изборния ден, че ще изчака резултатите ан ЦИК за да се произнесе и размаа бялата кърпа без да е разбрала,ч е е победителката и че с изключение на Станишев и Станищевица не е направила друга грешка и че трябва да се държи, акто победителка.
Големите политици и лидери съзадават  реалноста, не се оставят други да ги вкарат в тяхната както направи Тръмп, който заяви,ч е няма да им признае изборите, както направи и самата Хилари, когат след загубата си от Обама, две седмици не се призна за победена, т.е. скъпо си продаде кожата за да стане Държавен Секретар на США и си осигури още един шанс.
И  в такава ситуация днещния политик следва да се запита, а какво би направил Тръмп, били се отказал, били се предал, или ще отрича, дори когато мелания го хване на калъп, " Не скъпа, не ти изневерих, тамън да и го вкарам и ти отвори вратата "  и няма да се предаде и ще защитава каузата си до края  с всички сили и средства.
Добрата новина за Нинова е , че Борисво разбра,ч е ГЕРП вурви към бунището и сам ще предизика предсрочни избори, на които би бил имал шанс, пред това да бъде накаран да изкра мъдята си до края и да се низложи, като крадлив дедо и жълтите т.е. да приключи с мечтата за жълтите павета, акто тоя на който беше бодигард, исега вече съжалява,че  не е бил министър  в правителството на бодигарада си, поне някой и друг имот щеше да отмъкне, покрай къщата за гости в Испания, а не сега да чака седемте конституционни джуджедата да тълкувата законите, като  джуджето герджиков. Джуджета джуджета, ама не са тлъмачи, като тлъмача на чалгаря стлави, който за чалгаря стлави на диванчето изтулкува, като си поглаждаше брадата и прелистваше лисчета  какво  се казвалао в закона
 и чалгаря Сталви се изуми, а след него и Република Чалгария изрева " Въй, колко са ни лъгали " 6 млн лева, ми ние и едно кафе не може да си купиме, камо ли хартиените самоилетчета на США за 90 млн лв на година поддружка с тези пари
. Откъде в държавата чалгария да знаят, че право на тълкуване на закон има само органът, който го е издал и никви чалгари, та било те тлъмачи на чалгаря Стлави или други чалгари прокурори или министрит не ряазполагат с тази компетенция! Ама така е в прфавовоте държави, а не в Република Чалгария и изборите потвърдиха това Двеста лъка с пет стрели благоевградаки. та в коят страна по света и от Африка с протоколи от по 13 грешки ще доказваш, че си провел редовни избори ? 
Ми место Станищшевица да развява недоказанои неща, да вземе тези факри от публикациятя на в-к Труд и да почне да доказва,че е журналиска.
 В кой щата на США, братския США подобни избори няма да бъдат обявени за неродовни ?
Та нали  от Микрософт за подобни случаи ще изработят клавиш за съдиите от Върховния съд  " any state" " който  ида е щат"
С грешка превишаваща квоттата необходима за парламентарно представяне един избори каквоито и да се са невалидни.
И трябва да се обявят за такива от обществото от медиите от грацданиете, а не облсужващите соросиадата деноноищмо да повтарят ама Тох победи
Демокрацята не е това да провеждаш избори !
ю Не е в това да си победител в проведени избори, а в това , когато поличитическат власт извърши престъплениетя и наруишебнията които извуршиха тези от ГЕРП скандала Апартамент гейт , продажда на пасторти, суджуци, самоубийства от полицаи тези власвтници сами да слеат и да си податдат оставката , това е демокрация,  а не да се пъчив в гърдите,ч е си бил ония женици. Ми на света е ясно, че България не е по0дпшисала мИстанбулкста конвенция, но пък, као това се случеше в демократична страна, набитите женици, само заради това, че си ги нарекъл със " сексистко " и унижаващо човешкото достойство " женици" ще те вкарат в затвора и завинаги ще изхвръкнеш от обществиния живот на една демократична страна.
В Държавата Чалгария обаче сега и се путиграват на женицата че  я подлъгали да
подаде оставка като некой мъж 
Де съд де в държавта Чалгария за това, съд на обществото,  за такъв съд става дума , не за назанчения от сородиадта . но за света стана ясно че ои такъв тук няма щом катпо тлъмач1а на чалгаря тълкуива закони, е не съдът който ги е издал и финансовият министър живее безплатно под наем в дома на кръстника си. А сега разбрахрте ли коят е познатата на премиера на Чакгаруия ковто имала три апартамента в софия и не плащала данъци? - Кръстницата на фунансовия министър на премиерът който се хвалеше с тази своя позната.



П.П Задачата за усвояване на стила Чикаго пред Нинова остава. Съюз със Местан и Демократияна БГ, и по места подкрепа на Атака и Воля
Стила Чикаго е сключване на сделка , не изкуството да преговаряш на Тръмп, а сделдка, ти на мене , аз на тебе.
 Така бе избран и Обама, така се избират политиците и идват на власт в братския США. Това трябва да усвои БСП ако искат да изгони соросиадата






Гласувай:
3



1. getmans1 - Хахахахаха, . . . най-елементар...
31.05.2019 09:34
Хахахахаха, ... най-елементарните комунистически оправдания отново в действие ...
Сигурен съм, че „стила Чикаго„ ще ви излекува от сересиадията дето трайно ви мъчи и ще получите така мечтания запек който депесарите майсторски ще лекуват ежедневно.
Уууспех ви желая ...
цитирай
2. marknatan - не са комунистически не са са от и...
31.05.2019 10:24
не са комунистически не са са от изворя на демокрацята Да се фалиш че си бил женица !?

Нема ли тука постлалник на США да го смени тоа, като местните туземци не могат Или като Ханко Брат на терапия в США

Стига с тоа " сексизъм " да не сме некои комуняги !

Демокрацята е на влас
цитирай
3. rizar - Чувал съм от първа ръка хора, които са ми
31.05.2019 20:36
разказвали как Ж. Желев и сие под диктовката на американското посолство са приели за истински първите "демократични" избори през 1990г. Грешно ни е закърмена демокрацията.
цитирай
4. marknatan - В США гато биеха негрите, в България жените млатеха мъжете си
01.06.2019 02:15
един мн дълга реплика, защото който не познава историята си е осъден да повтори грешките си, и тази грешак се повтаяря вече 30 г Не случайно Историята е учителак на народите, на нардоите, не на колониите
В США гато биеха негрите, в България жените млатеха мъжете си, това е цивилизационанна разлика, но ето че послануика от США който е линчувал негри дава насока за развитие на българската цивилизация !?
За съжаление това не е само вече не толкова близкото минало, а това е и реалността, и благодарение на малодушието на властта, на всяка една власт изредила се за последнитъе 30 г. като колониална власт, а такава е всяка власт без шсно дефиниран национален идеал, се опитва да представи за националния идела на България, членството в НАТО, включително и тези от БСП, чието малодушие за мен е главният виновник за състиянието на българския народ и аз ще се върна към тях за да ги дефинирам с едно зиречение, но преди това ще помоля всеки което чете тук да се запита - Може ли членството в НАТО да бъде национален идела на България ? и тогава от този отговор ше си изясни състоянието на колонияланяа зависимост от един посланник. Защото е грешка да се вменява, че народнат република или Царстото са били някога в подобно унизително съзтояние. И при Народната република и при царството България имаше своя Национален идела и той бе защитаван от съюзника , респективно германия и Савецкия союз, а тов не е днес ситуацията . България днес съзнателно е превърната в колониална губерния и българск8ия народ и неговта държавност са на изчезване , първо държавността , а после и това , което се нарича българи поставени в тази нова реалност на колония ще доведе до зичезванетои им. От този водовъртеж в който България бе засмукана против нейната воля , благодарение на външни фактори по-големи от нея, и тоява е т нар разпадане на Съветската система , всяка една страна може да разчита само на собствените си сили и воля за живот, а България не го направи и се остави подведена от новите гаулайтери да забрави своето историческо минало , своята исторуия, това кото я е създало и я прави уникална , и рпотивнои на вси1ко това започна да разботи за собствената си дезинтерграция, която не може да се прикрие вече с каквито и да са либерални и демократи1ни ценности да се изтъкват на дбневен палан, защото я намяа националната докрина или националния идела и нито една партия дори не се замисля над това и не и идва на ум че трябва да го предложи, а продължавта да говорят за заетост, икономика, образование, точно както в една колоноя губернатора обхешава заетасот и балгоденствие на местните туземци, а исртината за оцеляването на държавнсотта е , националния идеал и българия веднъж вече го бе загубила през Турското робство, когарто половината и населени се помациира и днес от оросуадата ги наричт мюсулмани. а те се имат за турци. Поьдобна дезинтерграцуия напълно съзнателно се извърщва и в момента когат се приемна и новите . малдите б6ългари се конвертират в чалгари, и инстикта за продължение ни съхранение на рода е подмененн от самоопределилите са за родолюбци имитатори на запднявки по точно американски анчин на живот от представата им придобита по времето на зрелия социализъм и без реална съппставима база, съзнателно избягеана да бъде направена обществото, от времната когато в США биеха негрите, а в България жените млатеха мъжете си, но ето че шнките са модлеа на демокрация и балгоиднестви, като се збравя че всяко общество има своите гоолеми язви и мпроблеми и имитацията на чалгарите на западнявки живот е създала у старите българи поговорнката ' Видякла жабата че подковата коня и тя вдигнала крак." Е сега когато от соросиадата и пресушат на жабата гьила, какво ще съане с призказката Всяка жаба да си знае гюля, което е КРАЙНАТЯА ЦЕЛ НА СОРОСИАДАТА?
ЧЛЕНТСВОИТ В НАТО ЛИ Е НАЦИОНАЛНИЯ ИДЕАЛ НА БЪЛГАРУИЯ ?
Назначениет за историци и политици на соросиадата подмениха историята с чалгарското патриотично перчене по стадионите и кръчмите и нов чалгарски аранжимент и звучене
България може дас е в НАТО, държавите от НАТО може да са и съюзници, но историческите и противници са същите тези държави съюзници и това не трябва да замита и пдоменя с новия враг савезкия саюз. Добре новата реалнсот зиисква Русия да ние враг и тя ни е враг , но това не прави други исторически доказани врагове на българия тези които са формуирали и създали българите това което са, върнете се към коменрата ми за чалгарите и патритозима им, та той е модлеиран не от врага русия, а българина е издялкан от други враговем днес съюзници, но това не променя нещата в плана на мирозданието. иСТОРИЧЕВСК8И ДОКАЗАНИЕТ ВРАГОВЕ МАКАР И ЧЛЕНКИ НА нато СА ТЕЗИ КОИТО БЪЛГАРИЯ Е СТРАДАЛА И ЩЕ СТРАД, РИМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ , ТУРЦИЯ, СЪРБИЯ, Я ВЕЧЕ И НАЙ-МНОГО0 СЕВЕРНА МАКЕОДНИЯ.
Т е България нможе да приеме че РУСИЯ е врага на НАТО, но Българяи не множе да забрави своите исторически врагове, което се вменява от соросиадата и колониалната власт стриктно вкл. и БСП с малодувните си управници изпълняват. Да се върна към характеристиката ми за БСП и защо считам,ч е те са главните виновници, че не спасиха България, а се остваиха поради малодущитео на лдиерите си да се превърнеме в колония и да роботиме за затриването си водени от " високохуманните" це;ли за либерализъм, спасение на планетата от климата, изхранванйе на гладуващите в Африка, опазване на джунглата в Амазиния. А къде в тази дълга редица от приоротетите на соросиадата е плана за спасение на България и българите !?
Инстинкта на българския народ бе налице и днес е налице и това се доказва, че БСП в лицето на Жан Виденов взе цялата власт. за съжаление преди това поради малодущието на Янаки стоилов, власта попадна именно в този теснобгръд и малодущшен човек, който с еподдаде на напъните на соросуатата и сдфаде властта на още по- малодувния Николай Добрев, който в страхлоивостта си дойаза соросиадата на власт и тя веднуж загнездена във властта е тумор от който няма спасение с чужда помощ и лекарства не се лекува от соросиадта . само ако90 в орагнуизъмна са останали имунна защита и съпротивителни само ако разчита на собствениет си сили тялото заразенот от соросиадата може да се спаси.
Но какво се предлага на тялото наре1ено Българяи, къде са националните му иделаи ? Да бъде в НАТО и да се брори срещиу савецкия саюз ли, среюу осигуряванео на препитанието, на образованието на гражданиет си ? И това щело да тсане чрез закупуване на амолети фантоми на хартия за 2.5 млр с годишна зидръжка за 90 млн или още 2.5 млр за двадесте години!?
Ми чре стези средства България , която за щастие има своя ЦЕНТАЛНА БАНКА може чудеса да направи., ако се откаже от мо9нитиринга и убийствение условия на та нар валутен борд и вместо да резчита на последователнот закривнае и затриване на икономиката си срещу подаяния от европейските неоколониалисти иЗползва тези зредстава за развитие на иконо9миката си, така както Чехия го направи, когато продължи да изнася танков и въоружения за Сирия въпреки " заплахите" на европейскитясъзюз.
България трябва да се озъзнае и да фромулира своя национален исторически идела, моментните съюзници в тази картина не бива да ги заблуждават в целите на тази цивилизация , която пречи и не е добре от тези към които се стрмятд а ги унищожат и заради тоива се възпозлват от малодущитео на упряавниците и. Ако България наистина не излъчи и не намери управници, защото от тях зависи всико, не от народа , видя се 30 г, ч етова е така Българяи ще се затрие нНе може плюнчото президент да гфовори и той хамериканския възпитаник за закупуване на самолети по станарта на НАТО , за 2-3 милиадра с цел < с каква, цел, осигуряване просперитетеа на повоищаванто съзтояние на българите ли ? или защиата и от врага на НАСТО ръусия, Ами Руси може да приемем че враг но същите тези съюзници от НАРТо са исторически доказаани врагове допри несли ннай-много беди на Българяи и това от соросиадата вече 30 гдоинуи се попитват да го подменят с назначените з аисторици. А кой ще защити българия ор саюзниците от нАТО, фантомите ли ще ги спрат, така ли едностранно се пази България ? Огъзени от към " същзнуика в поаза партер, продаващи се като труженичка в а мстерам за бонбонки " тик так," каквато много точно бе фразата в култовит Оркйестър бези име/ Не Бълагрия няма нужда от самоледи за защиат , а за полицейски функци по пазене на граница , нека се за2яви че гранчини воисйки са мвр, може да се изпозлват и дронове, Б6ългаряи може да се защити само в ПВО и затов аи ердоган купива рускитеб ракети, защото той вера на НАТО няма А защо Блгария трябва д аима.
Та майка му на Борисов му е казала да не си държи яйцата само в единия крачол, че некоя бчи може да му ги сплеска ид ветя. И той сега я е псолушал и къщата за гости в Испания е на крадлив дедоо, ИПОНдругите на а радо и т. ант яйцата не са в една кошница
А Нинова заложи на семейство станишеф да и водят сражението ?
И пзоволи загубилиет да се обяваят за победители

Една загубена битка е нищо, но целата трябва да се формулира ясно и тя е националният идеал на Българяи и националнуия идела не е челнсвтво в НАТО и слушкане на посланика на США

само това може да обедини и накара българит да разберат че някой наистина мсуили за добруването и съхраненеито им, зашот залага и себе си в нераната борб срещу соросиадата.
Приказките за икономика иобразовнаие , ди др под соросиадни виии за западняки живот без жилото им за пагубни водят до пълното колнизиране и зичезване на Бълагрия


цитирай
5. bojinkata - Много точен!!!!
02.06.2019 21:30
Много точен!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3869448
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930