Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2012 02:15 - Тютюн и Рози, Цветя по Пътя им. Лесно ли се става Трак в Историята на хората.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1281 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Към средата на по-миналия 19 век, по данните на безпристрастната статистика записано в книга с безпристрастаната статистика издадена в средата на 19 век Тураките в Османската империя са само около 1 000 000 (един милион) души. Не е било лесно да се стане Турак в Хисторито. Не е като днес.

Тва на премиера Костов болката ,че не го приели в Партията Му, не земеделската по дифолт, змеделци партийци или тураки нема, е нищо в сравнение с мъките и страданията на хилядите именни и безименни венециански, френски, австрийски, унгарски, испански, генуезки молби за приемане в партията на тураките в хисторито, са били отфърлени. Затова и към средата на 19 век има само 1 млн, турака.

Лесно се завърля риболовния билет , ма я си фърли резната карабинка, Веднъж резана карабинка завинаги резана. Ерто го рчшзковничето, режеш си карабинката и ставаш турак ! Нема земеделие, нема пастирство и търговия само за Посветените !

Ама не мислете и че и риболовните билети се зимат лесно. Пита ли го некой престъпника гетски лизач, за кви заслуги го е зел , като билета бил отказан, даже на премиера Костов, който дал 14 пенсия на балев индия за да си купи коипринен халат за премиера.

Лесно в Живота нема.

И за резаните карабинки и за техните избиратели земеделците, които по дифолт не може да са резани карабинки.

Днес само в Кърджали има повече тютюноберачи, които стават в три сабале да берат прочутите "ориенталски" демЕк туракски, тракски тютюни, които всички знаели,че от време оно гледали тютюна като славни тураки в долините на тураките

Вие да не мислите че освободотелите са донели на освободените тураки тютюна.

Освободителите пиели само чай в арабски самовари, от гръцкото вря и славянското одинокий, т.е. те са араби, надписали са първите си дьенги на арабки, "соборите" им мязат на арабски, шлемовете, ятаганите ,лисичите калпаци и так далее, значи освободителите са араби, от арабския етно, а не тураки, които не гледат чай, а тютюн, унуикалното тураксо цвеке от времмя оно.

Да е видел некой резана мюсулманска карабинка земеделец у хисторито.

Ми нема. Сите са я пастири я търговци. Защото така казал дедоБоже и пророка му

Глас Божий . Земеделец мюсулманин нема.

По скоро свинкя аджамия у кръчма ще влезе да се напие с кладенчова вода вместо с мастика, иотколкото мюсулманин земеделец да има хисторито.

Е как истинските турци от 1 млн към средата на

XIX век понастоящщем са от Монголия до САЩ където поредният им етнически представител беше преизбран за президент ? При първото избиране на Обама, в Турция веднага публикуваха родословното му дърво и той се оказа етнически турчин.

Ма той е политик, а не земеделец . Как обаче земеделци, които по закона на дедо Боже не можеда са туракци днес в България били сите турци от седмо колено?

Ами по назад, като го е немало тютюна, и по дифолт те не са могли да гледат т1ютютн защото го е нямело, как са били тютюнобераи, демЕк тураки. Защото всички знаят ТЮТЮНОБЕРАЧ ли си дедо меди е защитава, мед му капе ут устата, начи тютюноберачите са тураци.

И резаните родопски карабинки са най-големите тураки защото били най-славните тютюноберачи- най-много тютюн берат.

По закона на дедо меди и медиите   резаните карабинки, дето стават в три сабале да берат тютюн , били тураки , щото били одили на екскурзия в туракия, щото били имали джамии, щото били резани карабинки !? Ми как не са араби тогава, или пакистанци, или индонезийци .

Ма араби, пакистанци, индонезийци земеделци нема .

Сите са я търговци, я пастири.

А тураките както е доказано от бг лайнометщината са Уникални. Не Уни Клани, а УНИКАЛНИ.

Уникално ли е нещо в бг , то е ТУРАКСКО.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3879056
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930